- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ήττα για τον Παύλο: Η Αλιμόνου κρατά τη διατροφή των 18.000 ευρώ
Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα του επιχειρηματία
Ο Παύλος Βαρδινογιάννης θα συνεχίσει να καταβάλλει 18.000 ευρώ μηνιαίως ως διατροφή των τεσσάρων παιδιών που απέκτησε με την Τζίνα Αλιμόνου
Στη δικαστική διαμάχη Τζίνα Αλιμόνου - Παύλος Βαρδινογιάννης ο κερδισμένος φαίνεται να είναι κατ' επανάληψη η πρώτη.
Ειδικότερα, πριν από λίγες εβδομάδες, εκδικάστηκαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο επιχειρηματίας κατά της ηθοποιού και αφορούσαν αποκλειστικά τη μηνιαία διατροφή που καταβάλλει από πέρυσι το καλοκαίρι.
Αρχικά ο επιχειρηματίας είχε πετύχει να μειώσει προσωρινά το αρχικώς επιδικασθέν ποσό από τα 34.000 στα 18.000 ευρώ. Με την αίτηση, όμως, ασφαλιστικών μέτρων ο Παύλος Βαρδινογιάννης, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αμερική, ζητούσε το ποσό αυτό να μειωθεί κατά 11.000 ευρώ.
Όπως υποστήριξε μέσω των δικηγόρων του, το ποσό αυτό είναι ανάλογο των σημερινών οικονομικών δυνατοτήτων του και των πραγματικών αναγκών που έχουν τα παιδιά του. Την άποψή του δεν συμμερίστηκε ο δικηγόρος της Τζίνας Αλιμόνου που εξήγησε αναλυτικά τον τρόπο ζωής των τεσσάρων παιδιών που απέκτησαν στον γάμο τους ο επιχειρηματίας και η ηθοποιός.
Σύμφωνα με το protothema.gr και τον Διονύση Θανάσουλα, το δικαστήριο αποφάσισε τελικά να απορρίψει το αίτημα για μείωση του ποσού της μηνιαίας διατροφής στο ποσό των 7.000 ευρώ, κι έτσι ο Παύλος Βαρδινογιάννης θα συνεχίσει να καταβάλλει 18.000 ευρώ μηνιαίως τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο, όταν θα συζητηθεί ξανά στο Εφετείο η υπόθεση του διαζυγίου.
Οι διακοπές με τα παιδιά
Ο Παύλος Βαρδινογιάννης αναμένεται στην Ελλάδα στις αρχές του επόμενου μήνα προκειμένου να πάρει τα τέσσερα παιδιά του για δύο εβδομάδες διακοπών, κάτι που τον χαροποιεί πολύ. Αυτό θα είναι το πρώτο μέρος, αφού τον Αύγουστο θα τα έχει για άλλες 15 ημέρες, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου που αφορά τη συνύπαρξη με τα παιδιά του. Παραμένει ακόμα άγνωστο αν η εν διαστάσει σύζυγός του θα είναι παρούσα για κάποιες ημέρες ή αν θα επιλέξει να μην εμφανιστεί καθόλου σε αυτές τις διακοπές.
Παραμένει άγνωστο το μέρος όπου θα περάσουν τις διακοπές τους, αν και αυτές συνήθως γίνονται στη Μύκονο, σε πολυτελή βίλα που νοικιάζει ο ίδιος.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το «Πρώτο Θέμα» δεν αποκλείεται μάλιστα για κάποιες μέρες να έχει για παρέα τη Σάσα Σταμάτη, η οποία διατηρεί πολύ στενές φιλικές σχέσεις με τον επιχειρηματία εδώ και χρόνια. Αμέσως μετά την επιστροφή τους τα παιδιά θα φύγουν για διακοπές με τη μητέρα τους σε κάποιο μέρος της Ελλάδας για έναν μήνα.
Τα τελευταία επεισόδια στον πόλεμο του διαζυγίου τους αφορούν τη διατροφή που δεν είχε καταβληθεί από τον επιχειρηματία μέχρι τα τέλη Ιουνίου του 2018.
Σύμφωνα με την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, ανερχόταν μηνιαίως σε 30.500 ευρώ για τα τέσσερα παιδιά και 4.000 ευρώ για την ηθοποιό. Ο Παύλος Βαρδινογιάννης είχε καταθέσει κάποια μικρά ποσά στο τέλος εκείνου του Ιουνίου, έχοντας προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά της πρωτόδικης απόφασης.
Στο δικαστήριο στις αρχές Ιουλίου αποφασίστηκε να μειωθεί προσωρινά το ποσό της μηνιαίας διατροφής στις 18.000 ευρώ.
Τότε λοιπόν κατέθεσε συνολικά 54.000 ευρώ, μετά τη μήνυση της πρώην συζύγου του για μη καταβολή διατροφής, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να σταλεί σήμα σε όλα τα αστυνομικά τμήματα και τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψή του, αφού το συγκεκριμένο αδίκημα είναι διαρκές αυτόφωρο. Έκτοτε, σε ό,τι αφορά τη διατροφή ο επιχειρηματίας ακολούθησε κατά γράμμα τη δικαστική απόφαση μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να καταθέσει εκ νέου ασφαλιστικά μέτρα για περαιτέρω μείωσή της.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Ο παρουσιαστής άφησε αιχμές κατά συναδέλφων του on air, μιλώντας για τα σχόλια που δέχεται όλη τη σεζόν
«Ο Γιώργος Μαργαρίτης ερχόταν κάθε μέρα στο νοσοκομείο και μου έλεγε "Σταρόβα πεθαίνω για σένα"»
«Δεν το έχω το επιχειρείν, μέχρι σήμερα είμαι με χρέη», δήλωσε ο ηθοποιός
Τι αναφέρει ο πατέρας του για την αποθεραπεία του παίκτη του Survivor
«Η οικογένειά της είναι φανταστική. Δεν την άφησαν ούτε δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Τραϊανό Δέλλα, ήταν μια βιβλική φιγούρα»
«Θέλω να κάνετε τον σταυρό σας για εμένα και να πάνε όλα κατ' ευχήν»
Τα ΜΜΕ δεν ξέρουν πού να σταματάνε, το γνωρίζουμε αυτό, όμως πόσα κακοποιητικά λάθη να αντέξουν οι ογκολογικοί ασθενείς και οι οικογένειές τους...
Προβάλλονται κάποιοι άνθρωποι επειδή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς, ή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς επειδή προβάλλονται;
Η εμφάνιση του Κώστα Δόξα που προκάλεσε αίσθηση
Ο σταθμός του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα
Ο Αμερικανός πρόεδρος πανηγυρίζει για την αυλαία του The Late Show
Οι δύο δημοσιογράφοι βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών διεκδικώντας δικαίωση μετά την απομάκρυνσή τους
Ο έμπειρος δημοσιογράφος ανέλαβε ηγετική θέση στον τομέα ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού
Η ηθοποιός μίλησε για τη διαδρομή της στο θέατρο στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου
Συνομιλίες για την επικαιρότητα, τη μνήμη και τον τρόπο που δίνουμε νόημα στα γεγονότα
Ο διάσημος κωμικός και σφοδρός επικριτής του Τραμπ αποχαιρετά απόψε το τηλεοπτικό κοινό του CBS
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.