TV & Media

Ο Moby επιμένει: Η ημίγυμνη απόδειξη ότι είχε σχέση με τη Νάταλι

Η Πόρτμαν το αρνείται και τον αποκαλεί «ανατριχιαστικό γέρο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Moby, Νάταλι Πόρτμαν.jpg
Moby, Νάταλι Πόρτμαν / © Instagram

Συνεχίζεται ο πόλεμος δηλώσεων μεταξύ του Moby και της Νάταλι Πόρτμαν για το αν είχαν ή δεν είχαν σχέση το μακρινό 1999.

Ο Moby πέρασε στην αντεπίθεση στο μέτωπο που έχει ανοίξει για το αν είχε ή όχι στο παρελθόν σχέση με τη Νάταλι Πόρτμαν. Η Αμερικανίδα εμμένει ότι ο τραγουδιστής λέει ψέματα αποκαλώντας, μάλιστα, ανατριχιαστικό «γέρο».

Ωστόσο, ο μουσικός ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία που ο ίδιος ημίγυμνος αγκαλιάζει τη νεαρή τότε Νάταλι και αναρωτιέται: «Πρόσφατα διάβασα ένα κουτσομπολίστικο κομμάτι στο οποίο η Νάταλι Πόρτμαν είπε πως δεν βγαίναμε ποτέ. Αυτό με μπέρδεψε, καθώς όντως βγαίναμε, για την ακρίβεια είχαμε σχέση. Και μετά από την σύντομη σχέση το 1999 παραμείναμε φίλοι για χρόνια».  

Στην αυτοβιογραφία του ο Moby γράφει ότι συναντήθηκαν όταν εκείνη ήταν «20 ετών και εκείνος στα 33». Η Αμερικανίδα το αρνείται σημειώνοντας πως γνωρίστηκαν όταν εκείνη είχε μόλις συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας μετά την αποφοίτησή της από το σχολείο το 1999.



Ο Moby δηλώνει πως σέβεται τη Νάταλι Πόρτμαν, αλλά δεν μπορεί να καταλάβει γιατί διαστρεβλώνει την αλήθεια για τη σχέση τους. «Μου αρέσει η Νάταλι και σέβομαι το μυαλό και τον ακτιβισμό της. Αλλά, για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο έντονα διαστρεβλώνει την αλήθεια για την (παρά ταύτα σύντομη) σχέση μας. Η ιστορία που παρουσιάζεται στο βιβλίο μου "Then It Fell Apart" είναι ακριβής, με πολλές σχετικές φωτογραφίες κλπ», σημειώνει ο Moby.   



«Σέβομαι απολύτως το ότι η Νάταλι πιθανώς μετάνιωσε που έβγαινε μαζί μου (για να είμαι δίκαιος, ενδεχομένως κι εγώ θα το μετάνιωνα), αλλά αυτό δεν αλλάζει τα αληθινά γεγονότα της σύντομης, ρομαντικής ιστορίας μας», καταλήγει στο μήνυμά του ο 53χρονος σήμερα μουσικός.



Στις αρχές της εβδομάδας η Πόρτμαν μιλώντας στο περιοδικό Harper's Bazaar είπε χαρακτηριστικά: «Εξεπλάγην που αποκάλεσε το τόσο σύντομο χρονικό διάστημα της γνωριμίας μας, σχέση. Εγώ τον θυμάμαι ως έναν μεγαλύτερο άνδρα σε ηλικία, ανατριχιαστικό που ήταν μαζί μου όταν τελείωσα το λύκειο. Είπε ότι ήμουν 20 ετών. Ούτε κατά διάνοια. Ήμουν έφηβη. Μόλις είχα γίνει 18».

21033700.jpg
Νάταλι Πόρτμαν / © EPA/NINA PROMMER

Ο Moby έγραψε πρόσφατα για τη σχέση του με την Νάταλι Πόρτμαν στα απομνημονεύματά του με τίτλο «Then It Fell Apart». Ωστόσο η 37χρονη ηθοποιός διέψευσε τα πάντα ως ανακρίβειες. Μάλιστα, στράφηκε και κατά του εκδότη του βιβλίου που επέτρεψε τη δημοσίευση αυτού του αποσπάσματος χωρίς να επαληθεύσει την εγκυρότητά του.

20767985.jpg
Νάταλι Πόρτμαν / © EPA/NINA PROMMER

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ