- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο πρίγκιπας Κάρολος ανοίγει ένα Bed and Breakfast στη Σκωτία
Δραστηριοποιείται πλέον στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις
Ο μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας θα ανοίξει τις πόρτες του πρώτου του Bed and Breakfast, γνωστού ως Granary Lodge, στο κοινό.
Ο Πρίγκιπας Κάρολος δραστηριοποιείται πλέον στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.
Στις 15 Μαΐου, ο μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας θα ανοίξει τις πόρτες του πρώτου του Bed and Breakfast, γνωστού ως Granary Lodge, στο κοινό. Το μικρό ξενοδοχείο 10 υπνοδωματίων έχει θέα στη Βόρεια Θάλασσα και βρίσκεται στο κτήμα του Κάστρου του Μέι στο Κέιθνες της Σκωτίας.
Σύμφωνα με τη Daily Mail το Κάστρο του Μέι ήταν κάποτε ιδιοκτησία της Βασιλομήτορος του Ηνωμένου Βασιλείου από το 1952 έως το 1996. Αγόρασε την τότε εγκαταλελειμμένη έκταση και την ανακαίνισε πλήρως. Στη συνέχεια έγινε η κύρια κατοικία της στη Σκωτία μέχρι τον θάνατό της. Όμως, πριν πεθάνει, τη δώρισε στο Καταπίστευμα Mey Trust της Βασίλισσας Ελισάβετ.
Τώρα, ο εγγονός της, πρίγκιπας Κάρολος, συνέχισε το έργο της με την περαιτέρω αποκατάσταση και καλεί τους επισκέπτες να διανυκτερεύσουν σαν βασιλείς στο ολοκαίνουριο Bed and Breakfast.
Κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο με βικτοριανό στιλ, με έπιπλα από σκούρο ξύλο, με βελούδινα φλοράλ υφάσματα και οι τοίχοι είναι σε χρώματα παστέλ.
Αν και μπορεί να αποδειχθεί δημοφιλής προορισμός, ο πρίγκιπας δεν αναμένεται να πλουτίσει από αυτή την προσπάθεια. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Clarence House, της κατοικίας του πρίγκιπα Κάρολου, «το κατάλυμα θα ανήκει στο Καταπίστευμα του Κάστρου του Μέι της βασίλισσας Ελισάβετ και τα κέρδη που θα αντληθούν θα διοχετευθούν στη συντήρηση και αξιοποίηση του κτήματος ως τουριστικού προορισμού στα Βόρεια Χάιλαντς της Σκωτίας».
Είμαστε ενθουσιασμένοι που το όραμα του πρίγκιπα για το Granary Lodge υλοποιήθηκε και ελπίζουμε ότι η εξέλιξη σημαίνει ότι περισσότεροι άνθρωποι θα επισκέπτονται τη συγκεκριμένη περιοχή Σκωτίας για να βιώσουν όσα μοναδικά προσφέρει στους τουρίστες, δήλωσε ο Ρόμπερτ Λόβι, υπεύθυνος του Ιδρύματος του πρίγκιπα Κάρολου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Η εικόνα προκάλεσε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο πρώην άσος των ΗΠΑ συμπαρουσιάζει με τους Τιερί Ανρί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής...»
Η καθαρή περιουσία του φθάνει τα 2,6 δισεκατομμυρίων δολάρια
Οι τέσσερις γνώριμοι και οι τρεις νέες προσθήκες
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.