- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Η Σίσσυ Χρησίδου μιλά για τον χωρισμό από τον Θοδωρή Μαραντίνη
«Είναι αρκετά δύσβατο το μονοπάτι αυτή τη στιγμή. Δεν είμαι πάρα πολύ σίγουρη πώς πρέπει να το αντιμετωπίσω»
«Είναι αρκετά δύσβατο το μονοπάτι αυτή τη στιγμή». Τα πρώτα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου για τον χωρισμό και το διαζύγιο από τον Θοδωρή Μαραντίνη
Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλά για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση πως παίρνει διαζύγιο από τον επί 9 χρόνια σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη. Η παρουσιάστρια του Open Beyond εξηγεί τους λόγους που επέλεξε να μιλήσει τώρα για αυτό υποστρίζοντας πως δεν ήθελε να το κάνει στην εκπομπή που παρουσιάζει κάθε Σαββατοκύριακο, διότι δεν είναι ο δικός της χώρος, όπως το κανάλι της στο YouTube.
Έτσι, το κάνει τώρα, λέγοντας τα εξής:
«Αυτό είναι ένα βίντεο διαφορετικό από αυτά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα και διαφορετικό από αυτά που έχετε συνηθίσει. Όμως αισθάνθηκα την ανάγκη να σας μιλήσω. Δεν ήθελα να πω κάτι μέσα από την εκπομπή γιατί δεν είναι δικός μου χώρος. Εδώ αισθάνομαι αρκετά ασφαλής. Πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε με τον Θοδωρή ως σύντροφοι. Είναι αρκετά δύσβατο το μονοπάτι αυτή τη στιγμή. Δεν θέλω να σας πω πολλά, απλά νιώθω την ανάγκη να σας μιλήσω, γιατί όλες αυτές τις μέρες έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για μας και σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.
»Ήθελα να σας πω ότι μετά από όλα αυτά τα χρόνια και μετά από μεγάλη προσπάθεια που κάναμε να κρατήσουμε αυτή την οικογένεια με τον πατροπαράδοτο τρόπο ενωμένη, είδαμε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Αποφασίσαμε ότι σαν ζευγάρι δεν θα είμαστε πια μαζί, θα είμαστε όμως σαν οικογένεια. Οικογένεια αγαπημένη ότι και να γίνει και δυνατοί για τα δύο μας παιδιά που πάντα θα μας κρατάνε μαζί στον ίδιο δρόμο.
»Για εμένα προσωπικά είναι πολύ δύσκολη αυτή η φάση, γιατί δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη με όλη αυτή την ιδέα. Γενικότερα δεν μεγάλωσα μέσα σε τέτοιο περιβάλλον. Μεγάλωσα μέσα σε δεμένες και αγαπημένες οικογένειες. Δεν είμαι πάρα πολύ σίγουρη πώς πρέπει να το αντιμετωπίσω. Όταν με έναν άνθρωπο ενώνεσαι με τα ιερά δεσμά του γάμου, πιστεύεις, ελπίζεις και προσδοκείς ότι αυτό θα είναι για πάντα. Όταν δεν σου βγαίνει αυτό το για πάντα, το παίρνεις σαν προσωπική αποτυχία.
»Είμαστε όμως αποφασισμένοι να κρατήσουμε αυτή την οικογένεια ενωμένη και αγαπημένη κάτω από διαφορετικό πρίσμα, από μια διαφορετική συνθήκη, αλλά με την ίδια αγάπη και αφοσίωση. Απλά έχουμε να ανακαλύψουμε μόνοι μας ποιος θα είναι ο τρόπος για να το κάνουμε αυτό. Αυτή τη στιγμή είναι μετέωρο το έδαφος κάτω από τα πόδια μας. Είμαστε και οι δύο μπερδεμένοι και χαμένοι μέσα σε αυτό γιατί είναι πάρα πολλά τα χρόνια που λειτουργούσαμε σαν να είμαστε ένα και θέλουμε το χρόνο και τον χώρο για να δούμε πώς όλο αυτό θα μπορέσει να λειτουργήσει με έναν τρόπο ιδανικό για μας και για τα παιδιά μας, παραμένοντας οικογένεια».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νιώθω ότι είμαι στάσιμος, είπε ο παρουσιαστής
Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.