- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
«Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι βρομιάρης» λέει η πρώην του στην αίτηση διαζυγίου
Η μυρωδιά του, λέει, είναι τόσο άσχημη που αναγκαζόταν να ανοίξει όλα τα παράθυρα του σπιτιού
Ο 75χρονος οσκαρικός ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο και η 63χρονη σύζυγός του, Γκρέις Χαϊτάουερ, δεν ζουν πλέον μαζί από τα τέλη του 2018. Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από 20 χρόνια γάμου, αλλά όπως προειδοποιούν οι δικηγόροι και των δύο αυτό θα είναι ένα βρόμικο διαζύγιο.
Στην κυριολεξία βρόμικο, καθώς μέρη της αίτησης διαζυγίου της Γκρέις, που είδαν το φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα «Bild» πριν από μερικές ημέρες, δεν είναι καθόλου κολακευτικά για τον διάσημο ηθοποιό ακόμη και για την προσωπική του υγιεινή.
Σύμφωνα με την Γκρέις ο «Ταξιτζής» του Χόλιγουντ δεν ακολουθεί τους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής και βρωμάει.
Σύμφωνα μμε τα όσα περιγράφονται σε δημοσιέυματα, η άσχημη μυρωδιά του βραβευμένου δύο φορές ηθοποιού με Όσκαρ έχει γίνει αντιληπτή και από τους φίλους της Γκρέις, όπως η ίδια ισχυρίζεται. «Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο μένει πολλές ημέρες αξύριστος και χωρίς να κάνει μπάνιο με αποτέλεσμα η μυρωδιά του να είναι τόσο άσχημη που να αναγκάζεται να ανοίξει όλα τα παράθυρα του σπιτιού για να ξεμυρίσει», υποστηρίζει η Γκρέις, μεταξύ άλλων, προβάλλοντας από την πλευρά της τους λόγους του διαζυγίου. Σύμφωνα με όσα είπαν φίλες της, ο Ντε Νίρο ήταν «δύσκολος άνθρωπος», αλλά δεν ανέφεραν αν οι κατηγορίες είναι αληθείς. Ο ηθοποιός πάντως δεν έχει τοποθετηθεί στο θέμα.
Μήπως όλα αυτά τα πικρόχολα σχόλια έχουν να κάνουν με τα χρήματα που διεκδικεί από την περιουσία του ηθοποιού που αγγίζει τα 350 εκατομμύρια δολάρια; διερωτάται από την πλευρά της η εφημερίδα «Bild».
Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά: έναν γιο, τον Έλιοτ και την επτάχρονη Έλεν.
Δύο χρόνια μετά το γάμο τους το 1997, το ζευγάρι χώρισε. Ο Ντε Νίρο υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 1999 και άρχισε μία δικαστική διαμάχη για τον γιο τους. Το ζευγάρι τελικά εξομάλυνε τα πράγματα και το διαζύγιο τότε δεν ολοκληρώθηκε.
Αντίθετα, το Νοέμβριο του 2004, ανανέωσαν τους όρκους τους μπροστά σε πλήθος πρωτοκλασάτων διασήμων, όπως η Μέριλ Στριπ και ο Μάρτιν Σκορτσέζε.
«Υπάρχουν υπέροχες στιγμές και στιγμές θλίψης. Είναι σαν να περπατάτε με τα παιδιά σας στο σχολείο και καθώς μεγαλώνουν δεν θέλουν να κρατήσουν το χέρι σας ή να σας φιλήσουν» είχε πει παλαιότερα σε συνέντευξή του ο διάσημος ηθοποιός.
Ο Ντε Νίρο έχει ακόμα τέσσερα άλλα παιδιά. Την Ντρένα, 47 ετών, και τον γιο του Ράφαελ, 42, από την πρώην σύζυγό του Ντιάν Άμποτ, και τους 23χρονους Τζούλιαν και Άαρον από την πρώην σύντροφό του Τούκι Σμιθ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Η περίπτωση του BBC, η ακραία πόλωση των ΜΜΕ και η δημοσιογραφική αντικειμενικότητα στα σκουπίδια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.