- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ψύχραιμα αντέδρασε η Ναταλία Γερμανού όταν είδε το βίντεο με τις δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά στις οποίες αναφέρθηκε έμμεσα στον πατέρα της Φρέντυ και στη θρυλική εκπομπή που έκανε «Με αλάτι και πιπέρι».
«Θέλω να κάνω κάτι διεθνές στην τηλεόραση. Ή να είμαι ο παλιός Νίκος Μαστοράκης ή να είμαι ο Φρέντυ Γερμανός. Θεωρώ ότι είμαι ισάξιος. Ή ακόμη ο Άλκης Στέας, στις πλατείες κάθε γειτονιάς» είπε ο Λάκης Γαβαλάς.
Η παρουσιάστρια του Alpha, ακούγοντας τις δηλώσεις στην εκπομπή της απάντησε: «Εγώ τον αγαπώ τον Λάκη, δεν παρεξηγώ τίποτα από όσα λέει. Γιατί είπε ο άνθρωπος θα πέσουν βινιέτες». «Εννοούσε να πας εσύ με τα bubbles», διευκρίνισε η Ναταλία Γερμανού απευθυνόμενη στη Φωτεινή Πετρογιάννη που άφησε τις μπηχτές της σχετικά με την άρνηση του να συμμετέχει στις συνεντεύξεις στο καρουζέλ που κάνει η δημοσιογράφος.
«Θα έρθει εδώ όμως, θα είναι καλεσμένος μας πολύ πολύ σύντομα. Εγώ δεν το παίρνω άσχημα αυτό. Σας μιλάω ειλικρινά. Δεν πιστεύω ότι θεωρούσε ότι ό,τι ήταν ο Φρέντυ Γερμανός είμαι και εγώ και άρα θα κάνω ένα «Αλάτι και πιπέρι». Επιφυλάσσομαι να τον ρωτήσω όταν έρθει, γιατί θέλω να πιστεύω ότι δεν το εννοούσε άσχημα», συνέχισε να λέει η Ναταλία Γερμανού, αλλά οι συνεργάτες της επέμεναν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να έρθει σε δύσκολη θέση.
«Δε θέλω να το συζητήσω άλλο αυτή τη στιγμή. Θέλω να περιμένω τον Λάκη να έρθει και να μας τα εξηγήσει μόνος του, όχι εν τη απουσία του να τον πετροβολούμε. Δεν θέλω. Εγώ δεν είμαι ισάξια πάντως με τον Φρέντυ Γερμανό», δήλωσε εν κατακλείδι όλο νόημα η Ναταλία Γερμανού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Το τέλος 62 χρόνων ελληνικής εκπομπής και μια προσωπική μνήμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μείωση χρηματοδότησης οδηγεί σε κλείσιμο της ελληνικής υπηρεσίας και αναδιάρθρωση 160 θέσεων
Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου
Περιθώριο επτά ημερών για «τελική και βελτιωμένη» προσφορά απέναντι στο Netflix
Ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας του μόλις 1 λεπτό πριν βγει στον αέρα της εκπομπής
«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε σε εμένα», δήλωσε
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.