- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Σε ηλικία 44 ετών έφυγε από τη ζωή το τοπ μόντελ Όλγα Παντιουσένκοβνα. Η Ρωσίδα καλλονή που μεσουράνησε τη δεκαετία του 1990, πέθανε χτυπημένη από τον καρκίνο στις αρχές Φεβρουαρίου στην Αγία Πετρούπολη χωρίς να έχει κανέναν κοντά της. Ωστόσο τον θάνατο της επιβεβαίωσε σήμερα ο ιστορικός μόδας Αλεξάντρ Βασίλιεφ.
«Στην Αγία Πετρούπολη ζούσε πολύ κλειστά και πέθανε στο νοσοκομείο χωρίς να έχει κανέναν δίπλα της. Ήταν 44 ετών», δήλωσε ο Βασίλιεφ.
Το 1991 η Παντιουσένκοβα κατέλαβε την τρίτη θέση στον διαγωνισμό «Τοπ-Μόντελ της ΕΣΣΔ». Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της συνεργάσθηκε με τους διάσημους σχεδιαστές μόδας Καρλ Λάγκερφελντ και Τζον Γκαλιάνο, ενώ συμμετείχε σε επιδείξεις μόδας των οίκων Christian Lacroix, Christian Dior, Chanel, Kenzo, Cacharel, Valentino, Balenciaga, Thierry Mugler και άλλων διεθνώς γνωστών οίκων μόδας. Η Παντιουσένκοβα συγκαταλεγόταν ανάμεσα στα 15 διασημότερα μοντέλα παγκοσμίως.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.