- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΕΡΤ - Η Ευγενία Πασχαλίδη αναλαμβάνει προϊσταμένη ειδήσεων
Αναβαθμιζοντάς την, καθώς βρισκόταν για χρόνια στον ενημερωτικό τομέα
Με ανάρτηση στη «Διαύγεια» και χωρίς να έχει προηγηθεί σχετική ανακοίνωση, η ΕΡΤ γνωστοποίησε πως η Ευγενία Πασχαλίδου αναλαμβάνει τη διεύθυνση ειδήσεων (εδώ η σχετική ανάρτηση «Τοποθέτηση Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Newsroom, της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης της ΕΡΤ Α.Ε.»), αναβαθμιζοντάς την καθώς βρισκόταν ήδη στον ενημερωτικό τομέα.
Η Ευγενία Πασχαλίδη έγινε γνωστή από τα καλλιστεία του 1992. Κέρδισε τον τίτλο της «Μις Ελλάς» και κατευθείαν μπήκε στον κόσμο της τηλεόρασης και στην ομάδα του «Πρωινού Καφέ». Αμέσως μετά έγινε «το κορίτσι του καιρού» στον Ant1, που τότε χρησιμοποιούσε μοντέλα στην παρουσίαση.
«Έφυγα από εκεί γιατί γέρασα κι ο καιρός θέλει φρεσκάδα» είχε πει η ίδια καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη το 2011, όταν και αποκάλυψε πως από 14 ετών παλεύει με μια χρόνια πάθηση που έθεσε ακόμα και τη ζωή της σε κίνδυνο. «Πάλευα για να είμαι ζωντανή και τώρα θέλω να βοηθήσω τους ανθρώπους που πάσχουν» είπε στην ίδια εξομολόγησή της.
Η Ευγενία Πασχαλίδη πέρασε στον δημοσιογραφικό τομέα και επί χρόνια εργάστηκε σε περιοδικά και ραδιόφωνα, πίσω πια από τις κάμερες. Η καριέρα της συνεχίζεται και βρίσκεται στην ΕΡΤ, στον ενημερωτικό τομέα της τηλεόρασης. Δεν βγαίνει πλέον «στο γυαλί», εργάζεται ως δημοσιογράφος παραγωγός για τα δελτία ειδήσεων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Ο παρουσιαστής άφησε αιχμές κατά συναδέλφων του on air, μιλώντας για τα σχόλια που δέχεται όλη τη σεζόν
«Ο Γιώργος Μαργαρίτης ερχόταν κάθε μέρα στο νοσοκομείο και μου έλεγε "Σταρόβα πεθαίνω για σένα"»
«Δεν το έχω το επιχειρείν, μέχρι σήμερα είμαι με χρέη», δήλωσε ο ηθοποιός
Τι αναφέρει ο πατέρας του για την αποθεραπεία του παίκτη του Survivor
«Η οικογένειά της είναι φανταστική. Δεν την άφησαν ούτε δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Τραϊανό Δέλλα, ήταν μια βιβλική φιγούρα»
«Θέλω να κάνετε τον σταυρό σας για εμένα και να πάνε όλα κατ' ευχήν»
Τα ΜΜΕ δεν ξέρουν πού να σταματάνε, το γνωρίζουμε αυτό, όμως πόσα κακοποιητικά λάθη να αντέξουν οι ογκολογικοί ασθενείς και οι οικογένειές τους...
Προβάλλονται κάποιοι άνθρωποι επειδή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς, ή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς επειδή προβάλλονται;
Η εμφάνιση του Κώστα Δόξα που προκάλεσε αίσθηση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.