Bradley Cooper: Ντράπηκα για την ταινία μου
Η ταινία «A star is born» είναι υποψήφια για 8 Όσκαρ
Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Bradley Cooper «A star is born» έφτασε μέχρι τα Όσκαρ διεκδικώντας μάλιστα 8 χρυσά αγαλματίδια, μεταξύ αυτών και της καλύτερης ταινίας.
Ωστόσο ο πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης Bradley Cooper (υποψήφιος για 3 Όσκαρ στην ταινία) αισθάνθηκε ντροπή και ο λόγος είναι ότι το όνομά του δεν συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των υποψηφίων στην κατηγορία για τον καλύτερο σκηνοθέτη.
Μιλώντας στην Oprah Winfrey την Τρίτη, ο 44χρονος Όσκαρ είπε μεταξύ άλλων: «Ντράπηκα. Ήμουν σε ένα καφέ στη Νέα Υόρκη, κοίταξα το τηλέφωνό μου και με είχε πάρει η Nicole Caruso (υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων) για να με συγχαρεί και να μου πει για τις υποψηφιότητες. Ούτε καν μου είπε τα άσχημα νέα».
«Ντράπηκα επειδή αισθάνθηκα ότι δεν είχα κάνει καλή δουλειά».
Αντίθετα, η πρωταγωνίστριά του Lady Gaga στήριξε και με το παραπάνω τη δουλειά του. Δήλωσε στους LA TIMES: «Στο τέλος της ημέρας, γνωρίζει ότι είναι ο καλύτερος σκηνοθέτης στα δικά μου μάτια και τα μάτια όλου του συνεργείου. Ξέρω ότι είναι πολύ ευχαριστημένος για τις υποψηφιότητές μας και για την αναγνώριση της ταινίας και όλοι, μα όλοι αισθανόμαστε απίστευτα ευχαριστημένοι για την αναγνώριση αυτή».
Η Lady Gaga είναι επίσης υποψήφια στην κατηγορία Α' Γυναικείου Ρόλου και καλύτερου τραγουδιού για την ταινία «A star is born».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Δέκα ευρωπαϊκές πόλεις, εμβληματικοί καλλιτέχνες και οι διαγωνιζόμενοι του 2026 σε επετειακή περιοδεία
Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026
Το ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του New Yorker θυμίζει πως η δημοσιογραφία μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο
Η Αλεξάνδρα Δουβαρά ανακοίνωσε με λυγμούς τον θάνατό του
«Ο γιατρός μου είπε κάποια πράγματα για το μέλλον που δεν είναι και πολύ ευοίωνα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.