- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αυτό είναι το πιο ωραίο από τα 100 ομορφότερα κορίτσια στον κόσμο (εικόνες)
Γυναίκες και άνδρες που δεν περνούν απαρατήρητοι
Κάθε χρόνο το TC Candler και ο Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Κριτικών καταρτίζουν μια λίστα με τα 100 πιο όμορφα και φρέσκα πρόσωπα στον κόσμο: άνδρες και γυναίκες.
Πρόκειται για μια λίστα με ιστορία 29 ετών που λαμβάνει υπόψη όχι μόνο αισθητικά κριτήρια αλλά κυρίως την άποψη του κοινού, τη δημοτικότητα και απήχηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κ.ά.
Τα 100 πρόσωπα επιλέγονται από μια δεξαμενή 85.000 γυναικών και ανδρών.
Σταθερά η πιο όμορφη
Κάποτε ήταν το ομορφότερο παιδί στον κόσμο. Σήμερα είναι 17 ετών και αναδείχθηκε για άλλη μια χρονιά ως η γυναίκα με το ομορφότερο πρόσωπο στον κόσμο. Η Τιλάν Μπλοντό ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία τεσσάρων ετών. Με ανάρτησή της στο Instagram η Γαλλίδα ευχαρίστησε τον διαγωνισμό για το βραβείο, λέγοντας ότι «δεν μπορούσε να το πιστέψει».
Αναρτώντας ένα κομμάτι από το βίντεο, έγραψε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, ευχαριστώ TC Candler και όλους όσους με ψήφισαν. Ποτέ δεν πίστευα ότι ήμουν νούμερο ένα! Είμαι ευγνώμων σε όλους σας, πραγματικά ελπίζω να έχετε υπέροχες διακοπές και να περάσετε ωραία Χριστούγεννα με την οικογένειά σας... τα καλύτερα σε όλους σας. Πολλή αγάπη».
Συγκεντρώνοντας πάνω από 80.000 likes, οι ακόλουθοί της πλημμύρισαν την ανάρτηση με λόγια αγάπης όπως: «Μπράβο Τιλάν, το άξιζες, είσαι πανέμορφη».
Στο παρελθόν τον τίτλο της ομορφότερης είχαν κατακτήσει σταρ όπως η Μισέλ Φάιφερ, η Μαριόν Κοτιγιάρ και η Τζούρνταν Νταν.
Η Μπλοντό έγινε γνωστή στην πασαρέλα με τον οίκο Ζαν Πολ Γκοτιέ, και αργότερα, σε ηλικία μόλις 10 ετών έγινε το νεότερο μοντέλο που πόζαρε για το εξώφυλλο της Vogue. Φωτογραφήθηκε με μίνι και έντονο μακιγιάζ και επικρίθηκε τότε για υπερβολική σεξουαλικότητα.
Στη δεύτερη θέση μετά την Τιλάν Μπλοντό, ακολουθεί η τραγουδίστρια Τζούγιου από την Ταϊβάν.
Στην τρίτη θέση η Γιαέλ Σέλμπια, μοντέλο από το Ισραήλ και στην τέταρτη θέση η Λίζα Σομπεράνο, ηθοποιός από τις Φιλιππίνες.
Στην πέμπτη θέση η Οντρεγιάνα Μισέλ, μοντέλο από τις ΗΠΑ και την 6η θέση η Νάνα, ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια από τη Νότιο Κορέα.
Στην έβδομη θέση η Χάντε Ερτσέλ, ηθοποιός και μοντέλο από την Τουρκία.
Στην όγδοη θέση η Οκταμπρίνα Μαξίμοβα, μοντέλο από τη Ρωσία,
και στην ένατη θέση η Λίζα Μάναμπαν από τη Νότιο Κορέα.
Δείτε και τις 100 ομορφότερες γυναίκες και άνδρες στον κόσμο στα παρακάτω βίντεο:
Και στους άνδρες το πιο όμορφο πρόσωπο είναι αυτό του Ντρόγκο, Τζέισον Μομόα
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο λόγος πίσω από την ακύρωση συνέντευξης του νεαρού καλλιτέχνη μετά την εμφάνισή του στη Eurovision
Ξεχωριστή αναφορά έκανε στον Μάνο Μαλλιαρό, τον οποίο αποκάλεσε «αδερφό» του
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί αύριο στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Καλαμαριά
Το ποσοστό τη στιγμή της εμφάνισης του Akyla
«Απίστευτη η αγάπη που έχω λάβει», δήλωσε ο 22χρονος παίκτης
Η συγκινητική ανάρτηση του ηθοποιού στο Instagram
Τι εξετάζουν οι αρχές στον Άγιο Δομίνικο
Τα ποσοστά στο γενικό σύνολο και το δυναμικό κοινό
Ενδεχομένως να μεταφερθεί στο Μαϊάμι
«Περνάνε πάρα πολύ συχνά σκάφη από την παραλία και δεν υπάρχουν όρια», τόνισε ο πρώην παίχτης του ρεάλιτι επιβίωσης
«Είναι κάτι ξεχωριστό ο Akylas», τόνισε
O τραγουδιστής έπαθε τράβηγμα
Το σοβαρό ατύχημα του Σταύρου Φλώρου ξύπνησε μνήμες απ' όλες τις δραματικές στιγμές του παιχνιδιού επιβίωσης σε όλο τον κόσμο
Reader.gr, Insider.gr, Jenny.gr και basketa.gr ενσωματώνονται στον όμιλο που ενισχύει ακόμη περισσότερο τη δυναμική του
«Να ασκήσετε την δέουσα εποπτεία κατά την παρουσίαση των γεγονότων»
Τον Α’ Ημιτελικό παρακολούθησαν 1.628.000 τηλεθεατές
«Θέλω να μιλήσω με τη μητέρα μου»
«Τώρα το βάρος πέφτει στο δεξί του πόδι. Έχει σοβαρά τραύματα και θα γίνουν κι άλλα χειρουργεία»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.