- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Οι φήμες ήθελαν την πολυσυζητημένη Μέγκι Ντριο από το Greece's Next Top Model να μπαίνει στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Και σήμερα η Μέγκι, που είχε συζητηθεί πάρα πολύ ως «βασικός πυλώνας» στην τριάδα της φωτιάς, το επιβεβαίωσε. Βρέθηκε καλεσμένη του Happy Day και επιβεβαίωσε πως έχει δεχτεί πρόταση για συμμετοχή στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ.
«Έχω μια πρόταση από το Survivor, ισχύει. Το επιβεβαιώνω. Δεν ξέρουμε βέβαια ακόμα τι θα κάνουμε, γιατί εγώ δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, δεν το έχω αποφασίσει. Δεν έχει συζητηθεί ακόμα το πότε ακριβώς θα πρέπει να φύγουμε, έχω δεχτεί μόνο την πρόταση. Η πρόταση δεν είναι λευκή επιταγή, αλλά υπάρχει μια πολύ καλή συνεννόηση στο ποσό που αν εγώ δεχτώ να πάω στο παιχνίδι θα ήθελα να πάρω. Βέβαια, δεν έχω πει ούτε το ναι, ούτε το όχι, οπότε δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι. Πρώτα από όλα με φοβίζει το γεγονός ότι μόλις έχω βγει από ένα ριάλιτι και δεν έχω πάρει ακόμα το χρόνο να δικτυωθώ. Τώρα θέλω να κάνω λίγο τις δουλειές μου στο μόντελινγκ. Θέλω λίγο να το ζήσω το έξω. Μπορεί και να μην ξανάρθει βέβαια μια τόσο καλή πρόταση, για αυτό και προσπαθώ να τα ζυγίσω τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Δέκα ευρωπαϊκές πόλεις, εμβληματικοί καλλιτέχνες και οι διαγωνιζόμενοι του 2026 σε επετειακή περιοδεία
Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026
Το ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του New Yorker θυμίζει πως η δημοσιογραφία μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο
Η Αλεξάνδρα Δουβαρά ανακοίνωσε με λυγμούς τον θάνατό του
«Ο γιατρός μου είπε κάποια πράγματα για το μέλλον που δεν είναι και πολύ ευοίωνα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.