TV & Media

Άμπερ Χερντ: Μιλώντας για τη βία του Τζόνι Ντεπ «βρέθηκα στο εδώλιο της κοινής γνώμης»

Δηλώνει πως καταστράφηκε η καριέρα της και ότι μπήκε στη «μαύρη λίστα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΑΜΠΕΡ ΧΕΡΝΤ-ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ
ΑΜΠΕΡ ΧΕΡΝΤ-ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ / EPA / ETTORE FERRARI

Η διαζευγμένη πια Άμπερ Χερντ μίλησε εκ νέου για την ενδοοικογενειακή βία που έζησε δίπλα στον Τζόνι Ντεπ αποκαλύπτοντας ότι η απόφασή της να μιλήσει δημόσια της στοίχισε την καριέρα της.

Η 32χρονη ισχυρίζεται ότι έχασε μια σειρά από ρόλους εξαιτίας του διαζυγίου της και των καταγγελιών της. Η Χερντ λέει πως ένιωσε «όλη την αγανάκτηση της κοινωνίας για τις γυναίκες που μιλούν».   

Σε άρθρο της στην Washington Post, η ηθοποιός έκανε έναν απολογισμό για όσα έζησε όσο ήταν παντρεμένη με τον σταρ του Χόλιγουντ.  «Φίλοι και σύμβουλοι μου είπαν πως δε θα ξαναδουλέψω ποτέ, πως θα μπω στη μαύρη λίστα», γράφει η Χερντ. Παραθέτει δύο περιπτώσεις: πρώτον ότι ακυρώθηκε ταινία στην οποία είχε συμφωνήσει να παίξει και δεύτερον ότι την έκοψαν από τις φωτογραφίσεις για εκστρατεία ενός παγκόσμιου brand μόδας.   

Αποκάλυψε πως κόντεψε να χάσει και τη συμμετοχή της στις εμπορικές ταινίες «Justice League» και «Aquaman».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην σύζυγος Τζόνι Ντεπ έχει αρνηθεί επανειλημμένα τους ισχυρισμούς της Χερντ για σωματική βία εκ μέρους του κάνοντας λόγο για «αισχρές ψεύτικες ιστορίες, κουτσομπολιό και παραπληροφόρηση».   

Ωστόσο, η 32χρονη λέει ότι μετά τις καταγγελίες της αναγκάστηκε να αλλάξει τον αριθμό τηλεφώνου της, εξαιτίας των απειλών που δεχόταν για τη ζωή της. «Έβγαινα σπάνια από το διαμέρισμα μου και όταν το έκανα με ακολουθούσαν drone με κάμερες και φωτογράφοι με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες».   

Πιστεύει ακράδαντα πως βρέθηκε κατηγορούμενη «στο δικαστήριο της κοινής γνώμης». Ελπίζει πως με το να μοιραστεί τις σκέψεις της θα «συνεισφέρει στο να δεχτούν περισσότερη υποστήριξη οι γυναίκες που μιλούν για τη βία».   

Η Χερντ χώρισε από τον Ντεπ το 2017, μόλις δύο χρόνια μετά το γάμο τους. Απευθύνει έκκληση προς την κοινωνία «να δουλέψει ώστε να απαιτήσει αλλαγές στους νόμους, τους κανόνες και τις κοινωνικές νόρμες». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ