TV & Media

Μπένεντικτ Κάμπερμπατς: «Είμαι ένας από τους πιο χαζούς ηθοποιούς που γνωρίζω» (εικόνες)

Υποδύεται διάνοιες και υπάρχει λόγος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19653584.jpg
© EPA/NEIL HALL

Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Σύντομα θα τον δούμε στη μεγάλη οθόνη να μεταμορφώνεται σε πράκτορα της MI6 στο νέο ψυχροπολεμικό θρίλερ με τίτλο «Ironbark». Ο βρετανός ηθοποιός Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, ο οποίος έχει πλείστες όσες φορές ενσαρκώσει μεγάλες διάνοιες της παγκόσμιας ιστορίας στον κινηματογράφο, δήλωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Stellar ότι πιστεύει ακράδαντα πως είναι ένας από τους πιο χαζούς ηθοποιούς που γνωρίζει.

20058439.jpg
© EPA/NINA PROMMER

Ο 42χρονος, μάλιστα, εξήγησε ότι αυτός είναι ο λόγος που τον έλκουν οι περίπλοκοι και ευφυείς χαρακτήρες. «Είναι τόσο διαφορετικοί από μένα», είπε ο Κάμπερμπατς με αφοπλιστική ειλικρίνεια. «Η μεγαλύτερη απόλαυση της υποκριτικής είναι να μπορείς να μεταμορφώνεσαι σε κάτι τόσο ξένο σε σένα, σε κάτι που δεν είσαι εσύ», πρόσθεσε ο Βρετανός.

Στην ερώτηση εάν σκέφτεται στο μέλλον να υποδυθεί κάποιον «τελείως βλάκα» ο Κάμπερμπατς απάντησε: «πολύ ευχαριστώς».

cumberbatch-new1.jpg

Ένας από τους πιο ευφυείς ανθρώπους που έχει υποδυθεί ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς ήταν ο Άλαν Τούρινγκ, ο μαθηματικός που «γέννησε» τους υπολογιστές και νίκησε τον μυστικό κώδικα των ναζί «Enigma» στην ταινία «Το Παιχνίδι της Μίμησης». Έχει επίσης υποδυθεί τον Mr. WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ, τον Στίβεν Χόκινγκ και φυσικά τον αξεπέραστο Σέρλοκ. 

alan-turing.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ