- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Η Νικόλ Κίντμαν ήθελε να γίνει μοναχή
Πώς η υποκριτική την κέρδισε από την καλογερική ζωή
Η Νικόλ Κίντμαν ποζάρει στο εξώφυλλο της έκδοσης Out of Office του περιοδικού Allure και αποκαλύπτει ότι ήθελε να γίνει μοναχή και ότι δεν θεωρεί τον εαυτό της «διασημότητα».
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μιλάει για τον το ρόλο της στην ταινία «Boy Erased», στην οποία υποδύεται μια χριστιανή μητέρα που στέλνει τον έφηβο γκέι γιο της σε θεραπεία «μεταστροφής». Ο χαρακτήρας της Κίντμαν αγωνίζεται να συμβιβάσει την πίστη της με την αγάπη που έχει για το παιδί της.
«Είμαι πνευματική στο ότι πιστεύω απόλυτα στον Θεό» λέει η Νικόλ Κίντμαν, που μεγάλωσε σε ιρλανδική καθολική οικογένεια. «Μου άρεσε πολύ η ιδέα να είμαι μοναχή. Προφανώς, δεν επέλεξα να πάω σε εκείνο το μονοπάτι, αλλά με έλκυε πολύ» αποκάλυψε.
Τελικά επέλεξε το μονοπάτι που την οδήγησε στο Χόλιγουντ και παρά τη φήμη και την επιτυχία της, δεν κατατάσσει τον εαυτό τις στις διασημότητες.
«Δεν είμαι διασημότητα. Δεν είμαι αστέρας του κινηματογράφου. Αισθάνομαι σαν να είμαι ηθοποιός» εξηγεί. «Η Beyonce είναι μια διασημότητα. Και αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο πράγμα» τονίζει.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Κίντμαν αναφέρει ότι ζει δίπλα στην συμπρωταγωνίστριά της στην τηλεοπτική σειρά «Big Little Lies», Ριζ Γουίδερσπουν, η οποία συχνά αστειεύεται για τον αυστραλιανό τρόπο ζωής της με τον σύζυγό της, Κιθ Έρμπαν.
«Ο Κιθ και εγώ έχουμε ένα σπίτι στην παραλία και θα σηκωθούμε το πρωί πριν πάρουμε το πρωινό και θα πάμε στη θάλασσα. Η Ριζ Γουίδερσπουν είναι η γειτόνισσα μας. Η Ριζ θα πει: "Τι κάνετε στο νερό, εσείς τα πιτσουνάκια;". Θα μας πειράξει επειδή σπάνια πηγαίνει στη θάλασσα. "Τρελά παιδιά της Αυστραλίας" μας αποκαλεί», ανέφερε η Νικόλ Κίντμαν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Η περίπτωση του BBC, η ακραία πόλωση των ΜΜΕ και η δημοσιογραφική αντικειμενικότητα στα σκουπίδια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.