- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παραιτήσεις στελεχών, στάσεις εργασίας δημοσιογράφων, καβγάδες εντός της διοίκησης, καρφιά και κριτική ακόμη και από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Η ΕΡΤ τον τελευταίο μήνα θύμιζε καζάνι που βράζει. Χθες, ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Λευτέρης Κρέτσος, ζήτησε τις παραιτήσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ, Βασίλη Κωστόπουλου, και του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου, Γιώργου Θαλασσινού.
Στην επιστολή του ο Γιώργος Θαλασσινός κάνει λόγο για παραίτηση που ζητήθηκε χωρίς να εξηγηθούν οι λόγοι και διέψευσε τις πληροφορίες που τον έφεραν να μην συνεργάζεται αρμονικά ή να έχει διαφορές με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ.
Η επιστολή:
Προς Υπουργό ΨΠΤΕ
Προς Υφυπουργό ΨΠΤΕ
Αγαπητοί Υπουργοί
Στις 2.11.2018 μου ζητήθηκε από τον Υφυπουργό κ.Λευτέρη Κρέτσο η παραίτηση μου από μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ, χωρίς να μου εξηγηθούν οι λόγοι. Ταυτόχρονα, έγινε γνωστό στα ΜΜΕ από κύκλους του Υφυπουργού ότι «δεν κατάφερα να συνεργαστώ αρμονικά με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ».
Οφείλω να διευκρινίσω ότι οι διαφωνίες μου με τον Βασίλη Κωστόπουλο ήταν πολιτικές (ως προς το τι πρέπει να γίνει στην ΕΡΤ), διοικητικές, δεοντολογικές και ηθικές. Δεν ήταν καθόλου «ασυμφωνία χαρακτήρων» ή εξυπηρέτηση προσωπικών φιλοδοξιών. Είμαι βέβαιος ότι το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό.
Κατά τα άλλα, εννοείται ότι θέτω την παραίτηση μου στη διάθεση σας και εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο έργο σας στην ΕΡΤ.
Γιώργος Θαλασσινός
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.