- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Από καλόγρια έγινε πορνοστάρ – Εγκατέλειψε το δρόμο του θεού μετά από 8 χρόνια (εικόνες)
Το γεγονός πως απολαμβάνει τον αυνανισμό και την πορνογραφία, όπως λέει, δεν την εμποδίζει να είναι βαθιά θρησκευόμενη
Η Yudi Pineda μια 28χρονη από την Κολομβία απασχολεί το τελευταίο διάστημα τα τοπικά ΜΜΕ, καθώς αν και είχε υπάρξει στο παρελθόν καλόγρια, τώρα εξασκεί το επάγγελμα της πορνοστάρ. Το γεγονός πως απολαμβάνει τον αυνανισμό και την πορνογραφία σε καθημερινή βάση, όπως λέει, δεν την εμποδίζει να είναι βαθιά θρησκευόμενη, να πηγαίνει στην εκκλησία και να μη χάνει την Κυριακάτικη λειτουργία.
Όσο και αν ο πνευματικός της προσπαθούσε να την κρατήσει στο δρόμο του θεού, εκείνη έκανε στροφή στην καριέρα της. Χαρακτηρίζει δε τη νέα της επιλογή «αξιοπρεπή και καλλιτεχνική» και τονίζει πως «δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό που κάνει».
Η ίδια ξετυλίγει την ιστορία της λέγοντας;
«Όταν πήγαινα σχολείο στην Ουράμπα μας επισκέφθηκαν καλόγριες και τότε κατάλαβα πως αυτό ήταν που ήθελα να κάνω». Έτσι, λοιπόν, σε ηλικία 10 ετών αποφάσισε να μπει σε μοναστήρι με σκοπό να γίνει καλόγρια.
«Αισθανόμουν πολύ χαρούμενη» είπε, αλλά τότε ερωτεύτηκε έναν δάσκαλο θρησκευτικών.Όπως περιγράφει η 28χρονη τώρα πια γυναίκα, αποφάσισε έπειτα από 8 χρόνια να εγκαταλείψει την αποστολή της.
Ξεκίνησε μια νέα ζωή στο Μεντεγίν και έπιασε δουλειά σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία τροφίμων μέχρι να βρεθεί κάποια χρόνια αργότερα στον δρόμο της ο Juan Bustos. Ο εν λόγω άνδρας έχει πόρταλ ενηλίκων και προσλάμβανε μοντέλα για να παρέχουν υπηρεσίες σεξουαλικού περιεχομένου.
Πήρε μέρος σε κάστινγκ, τα πήγε καλά και κάπως έτσι ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε στη ζωή της. «Στην αρχή αισθανόμουν άσχημα, αλλά τώρα είμαι μια χαρά με αυτό. Επίσης, αισθάνομαι καλά όταν πηγαίνω στην εκκλησία. Ποτέ δεν χάνω τις προσευχές της Παρασκευής, τις συναντήσεις του Σαββάτου και την λειτουργία της Κυριακής» λέει η 28χρονη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πλατφόρμα απαντά στις κατηγορίες για «κλεμμένο υλικό» και «συκοφάντηση»
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.