- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έρχεται ο χωρισμός για Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ;
Είναι πια αποξενωμένοι, λέει πρόσωπο του στενού περιβάλλοντός τους
Αποκλειστικές πληροφορίες επιστρατεύει το Life & Style, σύμφωνα με τις οποίες Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ κάνουν χωριστές πια ζωές, ενώ την ίδια ώρα προσπαθούν να δίνουν την εικόνα του ευτυχισμένου ζευγαριού.
Στις 23 Σεπτεμβρίου και ενώ η Κιμ βρισκόταν με τη Νορθ σε σόου μόδας, ο Κάνιε ήταν χιλιάδες μίλια μακριά έχοντας μαζί του το γιο του Σάιντ. Μπορεί να φαινόταν ως μια απλή ασυνεννοησία ή αδυναμία συνδυασμού των προγραμμάτων τους, αλλά σύμφωνα με το περιοδικό η αιτία είναι πολύ πιο βαθιά από αυτό.
Η Κιμ και ο Κάνιε απομακρύνονται και αποξενώνονται όλο και περισσότερο, λέει πρόσωπο του στενού περιβάλλοντός τους, αποκαλύπτοντας ότι πλέον κοιμούνται σε διαφορετικές κρεβατοκάμαρες.
Δυστυχώς, το ζευγάρι έχει ασχοληθεί με συζυγικές διαμάχες εδώ και αρκετό καιρό τώρα. Η ίδια η Κιμ μέσα από το ριάλιτι «Keep Up With The Kardashians», είπε στην αδερφή της Κλόε: «Με τον Κάνιε μαλώνουμε όλη την ώρα. Νιώθει παραμελημένος επειδή ασχολούμαι διαρκώς με τα παιδιά. Νομίζω όμως πως οι περισσότεροι σύζυγοι νιώθουν έτσι. Αλλά τι να κάνεις όταν έχεις τρία μικρά παιδιά».
Στη συνέχεια, η Κλόε είπε την άποψή της: «Μερικές φορές οι άνδρες θέλουν να τους φερόμαστε σαν να είναι μωρά. Ξέρω πως η Κιμ είναι πολύ ζεστός άνθρωπος αλλά κάποιες φορές το χάνει. Όμως ο άνδρας σου πρέπει να έχει την προσοχή σου. Είμαι σίγουρη όμως πως με τρία παιδιά είναι πολύ κουραστικό να τα καταφέρεις όλα και για το λόγο αυτό πρέπει να βάζουμε προτεραιότητες. Ελπίζω η Κιμ και ο Κάνιε να αρχίσουν να σκέφτονται διαφορετικά πριν να είναι αργά».
Βεβαίως δημοσίευμα του ίδιου περιοδικού το Μάιο, έδειχνε πάλι τη σχέση του ζευγαριού στο τέλος της.
Σύμφωνα με το περιοδικό, ο Κάνιε Γουέστ, που είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική το 2016, ήταν στη χειρότερη ψυχολογική κατάσταση με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ανεπανόρθωτο κακό στο γάμο του. Το δημοσίευμα ανέφερε πάλι ότι το ζευγάρι κοιμόταν σε διαφορετικά δωμάτια και ότι η Κιμ ήταν έτοιμη να ζητήσει διαζύγιο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όλο το περιεχόμενο του athensvoice.gr, το VOICE RADIO και τα podcasts της ATHENS VOICE σε μία εφαρμογή
Πόσοι τηλεθεατές έμειναν για το show στο ημίχρονο
Οι κοινές ξέγνοιαστες στιγμές και τα χαμόγελα των δύο παικτών μετά το σοκαριστικό ατύχημα
Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Τελικά, είδαμε Netflix ή ΑΙ;
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ με τα ονόματα των κριτών
Η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει και ενημερωτική εκπομπή
Το αφιέρωμα στις άγνωστες πτυχές της σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού
«Χαιρετώ σας λοιπόν κι εύχομαι να ανταμώσουμε ξανά σε νέα ταξίδια» - Η ανάρτηση του δημοσιογράφου
Συντετριμμένοι οι συνεργάτες της στη σειρά
7 μήνες μετά την παραίτησή του για το «εκτός γραμμής» πρωτοσέλιδο για τις σχέσεις Φάμελλου - Τσίπρα
Τι θα δούμε στα οκτώ επεισόδια
Η ανακοίνωση για την υγεία του
«Βρεθήκαμε στη Νίκαια, βρεθήκαμε κάτω από το Παναθηναϊκό Στάδιο»
Μύκονος, Σαντορίνη και η ζέστη του καλοκαιριού που συνεχίζει να εκπλήσσει
Σκηνές με τον αγαπημένο ηθοποιό και δηλώσεις από τους συνεργάτες του
Τι αποκαλύπτουν δύο νέες έρευνες της διαΝΕΟσις για τη σχέση των Ελλήνων με τα ΜΜΕ και την παραπληροφόρηση
Ο παρουσιαστής ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1
Ο παρουσιαστής θα βρίσκεται στο ίδιο κανάλι για τα επόμενα δύο χρόνια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.