- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Κιάνου Ριβς - Γουινόνα Ράιντερ: Παντρεμένοι από το 1992 με τον «Δράκουλα» (εικόνες, video)
Το επιβεβαιώνει και ο Φράνσις Φορντ Κόπολα - Ελληνορθόδοξος ο γάμος
Ο σκηνοθέτης της τριλογίας του «Νονού», Φράνσις Φορντ Κόπολα, επιβεβαιώνει την υποψία και θεωρία ότι η Γουινόνα Ράιντερ και ο Κιάνου Ριβς είναι παντρεμένοι με παπά και με κουμπάρο από το 1992, όταν ο Αμερικανός γύριζε την ταινία «Δράκουλας».
Ο σκηνοθέτης δήλωσε στον βρετανικό «Guardian» ότι η σκηνή του γάμου στη κινηματογραφική διασκευή του βιβλίου του Μπραμ Στόκερ έγινε με πραγματικό ιερέα σε ελληνορθόδοξη εκκλησία του Λος Άντζελες και πιστεύει ακράδαντα ότι η τελετή θα μπορούσε να είναι νομικά δεσμευτική. «Υπό μία έννοια όταν το γύρισμα της σκηνής ολοκληρώθηκε συνειδητοποιήσαμε ότι ο Κιάνου και η Γουινόνα είναι πραγματικά παντρεμένοι ως αποτέλεσμα αυτής της σκηνής και τελετής», είπε ο Κόπολα.
Προηγήθηκαν οι υποψίες της Ράιντερ, η οποία σε συνέντευξή της στο «Entertainment Weekly»: «Νομίζω πως είμαστε παντρεμένοι». Από την άλλη ο Κιάνου Ριβς που καθόταν δίπλα της στη συνέντευξη, δεν θυμόταν ακριβώς τι είχε γίνει στη σκηνή. «Δηλαδή είπαμε “ναι”;», τη ρώτησε. «Ναι, δεν θυμάσαι, μάλιστα ήταν του Αγίου Βαλεντίνου!», απάντησε η Ράιντερ.
Αφορμή για το flashback στο μακρινό 1992 είναι η νέα ταινία «Destination Wedding» στην οποία συμπρωταγωνιστούν οι Κιάνου Ριβς και Γουινόνα Ράιντερ.
Μια ρομαντική κομεντί για δύο καλεσμένους σε έναν γάμο, η οποία βγαίνει στις αίθουσες στις αρχές του Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για την τέταρτη συνεργασία των δύο ηθοποιών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Φώτης Γεωργελές θυμάται πώς δημιουργήθηκε το πρώτο free press
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.