- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έτοιμη να ξαναγίνει μαμά στα 51 της η Πάμελα Άντερσον
Το sex symbol των nineties θέλει παιδί από τον Γάλλο διεθνή Αντίλ Ραμί
Έτοιμη να ξαναγίνει μαμά στα 51 της φέρεται να είναι η Πάμελα Άντερσον, επιθυμώντας να φέρει στον κόσμο το παιδί του κατά 20 χρόνια νεότερού της συντρόφου, του διεθνούς Γάλλου ποδοσφαιριστή Αντίλ Ραμί.
Το σύμβολο του σεξ των περασμένων δεκαετιών έχει ήδη δύο ενήλικους γιους από τον προηγούμενο γάμο της με τον σταρ της ροκ, Τόμι Λι. Η Πάμελα Άντερσον φέρεται να είχε προβλέψει για την «εγκυμοσύνη» της σε προχωρημένη ηλικία, καθώς είχε φροντίσει να «παγώσει» τα ωάριά της, ώστε αυτά να γονιμοποιηθούν όταν και αν εκείνη το κρίνει απαραίτητο.
Φαίνεται πως η στιγμή αυτή έφτασε, καθώς η σεξοβόμβα της δεκαετίας του '90, εξέφρασε την επιθυμία να κάνει παιδί και οικογένεια με τον Αντίλ Ραμί. Σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον της Πάμελα Άντερσον, οι γιοι της, Μπράντον και Ντίλαν, όχι μόνο δεν έχουν αντίρρηση, αλλά φέρονται να τη στηρίζουν σε αυτό το νέο της εγχείρημα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ζευγάρι είναι κατενθουσιασμένο με την προοπτική της γέννησης ενός δικού τους παιδιού, αν και δεν κρύβουν την αγωνία τους για τα προβλήματα που πιθανόν να προκύψουν από την εγκυμοσύνη μίας 51χρονης γυναίκας.
Όπως έγινε γνωστό, έχει ήδη ανατεθεί σε ειδικό γκρουπ γιατρών, να εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα και να αποφανθούν αν η Πάμελα Άντερσον είναι σε θέση να κυοφορήσει και να αντέξει τη μεγάλη δοκιμασία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Ο Γιώργος Παυριανός αφηγείται τις μοναδικές στιγμές που έζησε κοντά του
Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος σε σημαντικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Το τέλος 62 χρόνων ελληνικής εκπομπής και μια προσωπική μνήμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μείωση χρηματοδότησης οδηγεί σε κλείσιμο της ελληνικής υπηρεσίας και αναδιάρθρωση 160 θέσεων
Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.