TV & Media

Γιατί ο πρίγκιπας Χάρι απέφυγε να πιάσει το χέρι της Μέγκαν Μαρκλ (video)

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης όπου έγινε το περίφημο σταυροπόδι της δούκισσας του Σάσεξ

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
megan-markle-prince-harry.jpg
Youtube

Η Μέγκαλ Μαρκλ έχει μια δύσκολη αποστολή. Το να μάθεις να συμπεριφέρεσαι σε δημόσιο χώρο βάσει του βασιλικού πρωτοκόλλου μόνο εύκολο δεν είναι και η δούκισσα του Σάσεξ δείχνει να τα έχει βρει σκούρα.

Το σταυροπόδι που έκανε τον γύρο των social media στην τελετή για τα Βραβεία Νεαρών Ηγετών της Βασίλισσας (όπου η Ελισσάβετ υποδέχεται στο παλάτι του Κένσινγκτον τους Βρετανούς που ξεχωρίζουν, βραβεύοντάς τους) φαίνεται πως είναι η κορυφή του παγόβουνου.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η Μέγκαν Μαρκλ έκανε το σφάλμα να επιχειρήσει να πιάσει το χέρι του συζύγου της. Βάσει του άγραφου κανόνα που έχει επιβάλει η βασίλισσα, δεν επιτρέπεται κάθε δημόσια εκδήλωση αγάπης και τρυφερότητας μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας. Γνωρίζοντας αυτήν τη σημαντική λεπτομέρεια ο πρίγκιπας Χάρι, απέφυγε να κρατήσει το χέρι της αγαπημένης του, σε μια κίνηση που θύμισε... Μελάνια Τραμπ. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην ίδια εκδήλωση όπου έγινε το περίφημο σταυροπόδι, με την Ελισσάβετ να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής -δείγμα του πόσο πολύ δυσκολεύεται η δούκισσα του Σάσεξ να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα, κάνοντας το ένα λάθος πίσω από το άλλο.

O σινεφίλ Τσίπρας

«Η βασίλισσα Ελισάβετ σπάνια κρατά το χέρι του συζύγου της πρίγκιπα Φιλίππου δημοσίως και φαίνεται ότι έχει θέσει αυτόν τον άγραφο κανόνα και στα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας» αναφέρει η ειδική στη γλώσσα του σώματος Ρόμπιν Κερμόντ, προσθέτοντας με νόημα:

«Είναι σαφές ότι ο Γουίλιαμ με την Κέιτ έχουν ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς, ωστόσο δεν φαίνεται να νιώθουν την ανάγκη να αποδείξουν την αγάπη τους, ειδικά όταν δίνουν το παρόν σε επίσημες εκδηλώσεις».

Βρετανικά δημοσίευμα γράφουν ότι η Μέγκαν Μαρκλ... ζορίζεται με όλα τα νέα «πρέπει» που έχουν κατακλύσει την καθημερινότητά της από τη στιγμή που αποφάσισε να παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι.

Με πληροφορίες από The Sun/Daily Mail

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.