- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Επίθεση σε Νέα και Παραπολιτικά από την Εφ. των Συντακτών: Η απόλυτη δημοσιογραφική κατάντια
«Μόλις μια αράδα για τις αθλιότητες Μπαρμπαρούση με τις οποίες ασχολείται όλος ο κόσμος»
Για «απόλυτη δημοσιογραφική κατάντια» κάνει λόγο σε άρθρο της η Εφημερίδα των Συντακτών, με αφορμή την κίνηση του εκδοτικού ομίλου να αφιερώσει «μια αράδα, χαμένη στο πρωτοσέλιδο, για την προτροπή Μπαρμπαρούση σε πραξικόπημα».
Αναλυτικά, το άρθρο:
Ο εκδοτικός όμιλος του υπόδικου εφοπλιστή Μαρινάκη αφιέρωσε ΜΙΑ αράδα, χαμένη στο πρωτοσέλιδο, για την προτροπή Μπαρμπαρούση σε πραξικόπημα. Αντιθέτως και όπως διαβάζουμε στα Παραπολιτικά, το πραξικόπημα το κάνει η κυβέρνηση.
Δεν μου προξενεί καμία εντύπωση το γεγονός. Άλλωστε δεν έχουν περάσει και πολλές μέρες από τότε που ο Μαρινάκης σε εκδήλωση στα «Ποσειδώνια» πήρε τον λόγο και είπε «να πέσει η χούντα».
Εξάλλου, δεν θα μπορούσε να κάνει και διαφορετικά σήμερα, που γίνεται η συζήτηση στη Βουλή και που θα πρέπει να στηρίξει το εθνικιστικό παραλήρημα του Κυριάκου και των συν αυτώ, το οποίο -δυστυχώς για τη Ν.Δ.- από χθες έχει γίνει μπούμερανγκ μιας και ο κόσμος ασχολείται με τις αθλιότητες του Μπαρμπαρούση, τις οποίες είναι γνωστό ότι εξέθρεψαν οι κινήσεις των ΣαμαροΑδώνιδων τις τελευταίες μέρες.
Αλλά ας το πάρουμε καθαρά δημοσιογραφικά. Χθες, ένας νεοναζί βουλευτής προέτρεψε από το βήμα της Βουλής το στρατό να κάνει πραξικόπημα. Αν μη τι άλλο, είναι είδηση.
Και όμως, τα ΝΕΑ, η ιστορικότερη εφημερίδα του αστικού Τύπου, την οποία ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ έκανε γαργάρα, επειδή προφανώς έτσι ήθελε ο εκδότης της, ο οποίος νομίζει πως το αναγνωστικό κοινό είναι οι πωρωμένοι οπαδοί της Θύρας 7 που τους κερνάει μια εξάδα μπίρες και ανεβαίνουν στο δέντρο για πάρτη του φωνάζοντας πόσο τρελός είναι ο Πρόεδρος!
Είναι η απόλυτη δημοσιογραφική ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Η λαμπερή είσοδος στο πλατό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.