TV & Media

«Ο Ντόντα με πλήρωνε για να κάνουμε σεξ» - H παράνομη σχέση ενώ ήταν παντρεμένος με την Αθηνά Ωνάση

Οι αποκαλύψεις ενός call girl και οι μυστικές συναντήσεις σε ξενοδοχεία

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
doda.jpg
Xaume Olleros / ideal/ Getty Images

Αποκαλυπτικό είναι το βιβλίο του Αλέξη Μανθεάκη «Athina Onassis the red file» για τη σχέση του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο με call girl, ενώ ήταν παντρεμένος με την Αθηνά Ωνάση.

Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται στο βιβλίο προέρχονται από μία συνέντευξη και από όσα εμπιστεύτηκε στον συγγραφέα η πανέμορφη ερωμένη του Ντόντα για πολλά χρόνια, Βελγίδα Nicky T. Η αποκάλυψη εξάλλου αυτής της σχέσης ήταν η αιτία ώστε στο διαζύγιό του από την Αθηνά Ωνάση να χάσει αποζημιώσεις και οικονομικές αξιώσεις ύψους 700.000.000 δολαρίων.

Τα στοιχεία του βιβλίου-ντοκουμέντο χρησιμοποιήθηκαν από τους δικηγόρους της Αθηνάς Ωνάση στη δικαστική διαμάχη της με τον πρώην σύζυγό της τον Νοέμβριο του 2017.

«Ο Ντόντα με πλήρωνε για να κάνουμε σεξ» ισχυρίζεται η Βελγίδα στο βιβλίο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, και περιγράφει πώς γνωρίστηκαν και τις μυστικές συναντήσεις τους σε ξενοδοχεία. Μάλιστα, τεκμηριώνει τα λεγόμενά της παρουσιάζοντας μια σειρά από στοιχεία.

ntonta.jpg
Getty Images

«Έως το 2006 ζούσα μια απόλυτη φυσιολογική ζωή μέχρι που γνώρισα τον Ντόντα. Αρχικά, μου συστήθηκε ως Romeu. Τον γνώρισα την περίοδο που εργαζόμουν ως call girl. Δεν ήξερα ποιος ήταν, αλλά ούτε γνώριζα και κάτι για την οικογένεια Ωνάση» αναφέρει.

«Ήταν το 2011, όταν παρακολουθούσα στην τηλεόραση ιππικούς αγώνες και ανάμεσα στους αθλητές αναγνώρισα τον Ντόντα. Τον ενημέρωσα πως ήξερα πλέον ποιος είναι και ότι ταυτόχρονα δεν θα άλλαζε τίποτε στη σχέση μας. Από τότε ο Ντόντα άρχισε να μου εμπιστεύεται πολλά οικογενειακά μυστικά, όπως τους λόγους για τους οποίους η Αθηνά δεν μιλούσε πλέον με τον πατέρα της, Τιερί.

»Συνέχισα να τον βλέπω έως τον Ιούνιο του 2014. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά, καθώς είχαμε μια θερμή συζήτηση που κατέληξε σε τσακωμό. Τότε εκείνος μου ανακοίνωσε την απόφασή του να τελειώσουμε τη σχέση μας. Τον διαβεβαίωσα πως δεν ήμουν πια το παιχνιδάκι του.

»Η αλήθεια είναι πως είχαμε ένα δεσμό που μας ένωνε και φαινόταν πως τίποτα δεν μπορούσε να μας χωρίσει. Δυστυχώς αυτό ο Ντόντα το ξέχασε. Με την απόφαση του χωρισμού μας θύμωσα, ενώ παράλληλα νευρίασα πάρα πολύ μαζί του, γιατί λίγο διάστημα αργότερα μου έστειλε τους δικηγόρους του προκειμένου έτσι να εξασφαλίσει και να προστατέψει την ηρεμία της ιδιωτικής του ζωής».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ