TV & Media

Σοφία, το ρομπότ που έριξε χυλόπιτα στον Γουίλ Σμιθ

Ξεκαρδιστικό video από το αποτυχημένο ραντεβού του ηθοποιού και την απόπειρά του να τη φλερτάρει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
will-smith-sophia.jpg
Will Smith/Youtube

Μπορεί ο Γουίλ Σμιθ να ήταν ο μέτρ του ζευγαρώματος στο «Hitch» και να έβαζε τα δύο ρομποτικά πόδια των αντιπάλων του σε ένα παπούτσι στο «I Robot», ωστόσο φαίνεται πως βρήκε τον μάστορά του στο πρόσωπο της Σοφία.

Έπειτα από 21 χρόνια έγγαμου βίου, ο «Πρίγκιπας του Μπελ Ερ» είπε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο online dating, ανεβάζοντας το σχετικό ξεκαρδιστικό video στο Youtube. Ειδικότερα, επιχείρησε να φλερτάρει τη Σοφία, ένα υπερσύγχρονο ρομπότ, το οποίο μπορεί να πάρει έως και 62 διαφορετικές εκφράσεις του ανθρώπινου προσώπου.

Δημιούργημα της εταιρείας Hanson Robotics (με έδρα το Χονγκ Κονγκ), ενεργοποιήθηκε για πρώτη φορά στις 19 Απριλίου 2015. Τον Οκτώβριο του 2017, μάλιστα, απέκτησε ιθαγένεια (!) και έγινε επίσημα πολίτης της Σαουδικής Αραβίας.

Interview With The Lifelike Hot Robot Named Sophia (Full) | CNBC

Όχι σεξ, μόνο φίλοι

Το τετ α τετ έγινε στα Νησιά Κέιμαν και, όπως φαίνεται στο video που ακολουθεί, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως υπολόγιζε ο 53χρονος ηθοποιός.

will-smith-sophia2342.jpg

«Ποια είναι η αγαπημένη μουσική των ρομπότ;» ρώτησε ο ηθοποιός για να απαντήσει: «Το Heavy Metal». Ένα από τα πολλά «παγωμένα» που είπε κατά τη διάρκεια της αποτυχημένης απόπειράς του να φλερτάρει τη Σοφία για να ακούσει στο τέλος: «Νομίζω ότι μπορούμε να γίνουμε φίλοι. Ας αγκαλιαστούμε και ας γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο καλύτερα για λίγο καιρό».

Next time, Will...

Will Smith Tries Online Dating

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ