TV & Media

Ποιος δάγκωσε την Μπιγιονσέ; Το μυστήριο που έχει τρελάνει τα social media (εικόνες)

Το ‘Bite-gate’ συνέβη σε ένα πάρτι στο Λος Άντζελες και έγινε χάσταγκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gettyimages-beyonce1.jpg
Kevin Winter/Getty-Ideal Images

Η κωμικός ηθοποιός Τίφανι Χάντις αποκάλυψε ότι έχει με τα μάτια της δει συνάδελφό της να δαγκώνει την Μπιγιονσέ στο πρόσωπο. Αυτή η αποκάλυψη της Χάντις πυροδότησε στον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έναν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ή της ενόχου.
19203456.jpg
EPA/MIKE NELSON

Η δήλωση έγινε από την Χάντις στο περιοδικό GQ. Συγκεκριμένα είπε ότι συνάντησε την Μπιγιονσέ σε ένα πάρτι στο Λος Άντζελες πέρυσι τον Δεκέμβριο. Στο πάρτι ήταν παρών και μουσικός σύζυγός της, Τζέι Ζι.  Σύμφωνα με την Χάντις ένας ηθοποιός, το όνομα του οποίου αρνήθηκε να αποκαλύψει, ήταν στο πάρτι και το διασκέδαζε πολύ όταν ξαφνικά δάγκωσε την Μπιγιονσέ στο πρόσωπο. Μια άλλη εκδοχή της ιστορίας είναι ότι ο/η άγνωστος/η ηθοποιός φλέρταρε με τον Τζέι Ζι όταν παρενέβη η Μπιγιονσέ.

Η Χαντίς είπε ότι μετά το σκηνικό με το δάγκωμα πλησίασε την σταρ της ποπ και είπε: «Αλήθεια σε δάγκωσε;» Και η Μπιγιονσέ απάντησε: «Ναι. Η τύπισσα πήγαινε γυρεύοντας σε όλο το πάρτι. Η σκύλα φαινόταν φτιαγμένη από τα ναρκωτικά. Δεν ήταν μεθυσμένη». Το GQ επικοινώνησε με εκπρόσωπο της Μπιγιονσέ για το περιστατικό, αλλά αρνήθηκε να προβεί σε σχόλιο.

17581051.jpg
EPA/PAUL BUCK


Το περιοδικό The Cut, το οποίο βρήκε τη λίστα των καλεσμένων του περιβόητου πάρτι, έγραψε ότι ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι ηθοποιοί Σανάα Λέιθαν και Σάρα Φόστερ. Και οι δύο αρνήθηκαν ότι είναι αυτές που δάγκωσαν την Μπιγιονσέ. «Μακάρι να μπορούσα να βρεθώ τόσο κοντά στην Μπιγιονσέ ώστε να τη δαγκώσω». Οι εικασίες συνεχίζονται στα social media. Κάποιοι δείχνουν την κωμικό Λένα Ντάναμ.

 

 

 

Flattering that anyone thinks I could get this close to Beyoncé.

 

 

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.