- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Γέμισε λουλούδια αγάπης το γραφείο του δημοσιογράφου Νίκου Γρυλλάκη (εικόνα)
Η ΕΡΤ αποχαιρετά τον συνάδελφο που «έφυγε» ξαφνικά το Σάββατο
Βαρύ το πένθος στη δημόσια τηλεόραση από τον ξαφνικό θάνατο του δημοσιογράφου, Νίκου Γρυλλάκη, ο οποίος απεβίωσε το Σάββατο.
Το γραφείο του στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ έχει γεμίσει λουλούδια ενώ οι συνάδελφοί του φρόντισαν να βάλουν και δύο τσιγάρα στο τασάκι, δίπλα από τη φωτογραφία του.
«Τα γραφεία τα ομορφαίνουν κανονικά οι άνθρωποι, όχι τα λουλούδια», γράφει ο δημοσιογράφος και καλός φίλος του εκλιπόντος, Γιώργος Ευθυμίου και ενημερώνει για το μνημόσυνο που θα πραγματοποιηθεί για τον Νίκο Γρυλλάκη: «Την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, στις 09.50 το πρωί θα τελεστεί στον ιερό ναό Αγίας Παρασκευής, Λ. Μεσογείων 408, επιμνημόσυνη δέηση για τον αγαπημένο μας φίλο και συνάδελφο Νίκο Γρυλλάκη».
Ο δημοσιογράφος, ο οποίος κάλυπτε για πολλά χρόνια με ήθος το ρεπορτάζ ΥΠΕΧΩΔΕ και Περιβάλλοντος, ήταν σε όλους αγαπητός και δεν πρόλαβε να χαρεί το μόλις 2,5 ετών παιδάκι του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νιώθω ότι είμαι στάσιμος, είπε ο παρουσιαστής
Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.