TV & Media

Πωλείται η βίλα που γυρίστηκε το «Call Me By Your Name»

Το πολυτελές σπίτι που επέλεξε ο σκηνοθέτης Λούκα Γκουαντανίνο αναζητά νέο ιδιοκτήτη

woman_guest.jpg
Εμμανουέλα Μαρινήτση
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mv5bmtk5mtgwndezof5bml5banbnxkftztgwnte0odczmzi._v1_sx1500_cr001500999_al_.jpg
© 2017 - Sony Pictures Classics

Το υποψήφιο για 4 Όσκαρ «Call Me By Your Name» άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο κοινό και τους κριτικούς, ο Τιμοτέ Σαλαμέ διεκδικεί το Όσκαρ A' Aνδρικού ρόλου και το πολυτελές σπίτι που πρωταγωνιστεί στην ιστορία αναζητά νέο ιδιοκτήτη. 

1234800.jpg

Η βίλα, η οποία βρίσκεται στη Λομβαρδία της Ιταλίας κοντά στα ελβετικά σύνορα, μετατράπηκε αμέσως σε ένα ονειρεμένο σπίτι λόγω της ταινίας και αυτή είναι σίγουρα μια μοναδική ευκαιρία σε περίπτωση που κάποιος θέλει να την αγοράσει.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Λούκα Γκουαντανίνο είχε αναφέρει πως πάντα ήθελε να αγοράσει το συγκεκριμένο σπίτι για εκείνον, αλλά δεν θα μπορούσε ποτέ να διαθέσει τόσα χρήματα.

Αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον του Ιταλού κινηματογραφιστή για να αποφασίσει να γυρίσει το «Call Me By Your Name» εκεί ήταν η ρουστίκ διακόσμησή του, ιδανικό σκηνικό για μια ιστορία τόσο ρομαντική όσο αυτής της ταινίας, διαθέτοντας «ξεθωριασμένη, αριστοκρατική γοητεία».

mappaproprietvillaalbergoni-moscazzano.jpg

Η εντυπωσιακή οικία καταλαμβάνει έκταση 1.400 περίπου τετραγωνικών μέτρων, διαθέτει οκτώ υπνοδωμάτια και επτά μπάνια, ενώ έχει μπαλκόνια, βεράντες, πολλά τζάκια και έναν εξαιρετικό κήπο δίπλα στην πισίνα. Το κόστος της πώλησής της ανέρχεται περίπου στα 1,7 εκατομμύρια ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για όποιον ενδιαφέρεται να την αποκτήσει. 

Call Me By Your Name | Official Trailer HD (2017)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ