- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπραντ Πιτ: Έχει πλέον ξεπεράσει για τα καλά την Αντζελίνα (εικόνες, video)
Ερωτευμένος με την 21 ετών Έλα Παρνέλ που υποδυόταν τη νεαρή εκδοχή της Τζολί στο ρόλο της Maleficent
«Είναι ερωτευμένος», γράφει το In Touch Weekly για τον Μπραντ Πιτ, ο οποίος φέρεται να συνέρχεται από το διαζύγιο της δεκαετίας με την Αντζελίνα Τζολί και να βρίσκεται σε σχέση με την 21 ετών Βρετανή ηθοποιό, Έλα Παρνέλ.

Μια ηθοποιός καθόλου τυχαία. Είναι το κορίτσι που υποδυόταν την Αντζελίνα Τζολί σε νεαρή ηλικία στο ρόλο της μάγισσας του Ντίσνεϊ, Maleficent.

Σύμφωνα με το In Touch, το ζευγάρι είναι τόσο ερωτευμένο που ένας δεν παίρνει τα μάτια του από τον άλλο. Πηγή αποκάλυψε στο In Touch ότι «ο Μπραντ είχε την Έλα στο μυαλό του από την αρχή. Η Έλα είναι απίστευτα κολακευμένη από την προσοχή που της δείχνει. Λέει στους φίλους της ότι ήταν πάντα ο νούμερο ένα διάσημος γι’ αυτήν».

Λίγους μήνες νωρίτερα ο 53χρονος σταρ του Χόλιγουντ είχε ακουστεί ότι είχε ένα σύντομο φλερτ με την Σιένα Μίλερ, επίσης Βρετανή και ηθοποιός, αλλά πιο κοντά στα χρόνια του.
Ο αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός φέρεται να έχει «μαγευτεί» τόσο από την 21χρονη Έλα ώστε να την επιλέξει για πρωταγωνίστρια στη νέα τηλεοπτική παραγωγή της εταιρείας Starz με τίτλο «Sweet Bitter».
Το In Touch Weekly γράφει ότι ο έρωτας του Μπραντ για την Έλα έχει κάνει την Τζολί πυρ και μανία. «Δεν της αρέσει καθόλου το γεγονός ότι ο πρώην σύζυγός της βγαίνει με κάποια που υποδυόταν τη νεότερη εκδοχή του εαυτού της», είπε μη κατονομαζόμενη πηγή. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η 42χρονη Τζολί σχολίασε το γεγονός ότι η Έλα είναι μόλις 5 χρόνια μεγαλύτερη από το γιο τους Μάντοξ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Ο παρουσιαστής άφησε αιχμές κατά συναδέλφων του on air, μιλώντας για τα σχόλια που δέχεται όλη τη σεζόν
«Ο Γιώργος Μαργαρίτης ερχόταν κάθε μέρα στο νοσοκομείο και μου έλεγε "Σταρόβα πεθαίνω για σένα"»
«Δεν το έχω το επιχειρείν, μέχρι σήμερα είμαι με χρέη», δήλωσε ο ηθοποιός
Τι αναφέρει ο πατέρας του για την αποθεραπεία του παίκτη του Survivor
«Η οικογένειά της είναι φανταστική. Δεν την άφησαν ούτε δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Τραϊανό Δέλλα, ήταν μια βιβλική φιγούρα»
«Θέλω να κάνετε τον σταυρό σας για εμένα και να πάνε όλα κατ' ευχήν»
Τα ΜΜΕ δεν ξέρουν πού να σταματάνε, το γνωρίζουμε αυτό, όμως πόσα κακοποιητικά λάθη να αντέξουν οι ογκολογικοί ασθενείς και οι οικογένειές τους...
Προβάλλονται κάποιοι άνθρωποι επειδή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς, ή το κοινό ενδιαφέρεται γι’ αυτούς επειδή προβάλλονται;
Η εμφάνιση του Κώστα Δόξα που προκάλεσε αίσθηση
Ο σταθμός του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα
Ο Αμερικανός πρόεδρος πανηγυρίζει για την αυλαία του The Late Show
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.