TV & Media

Ποια είναι η Ραμόνα που τσακώνεται με τους κριτές στο «My Style Rocks» και μιλάει για αυτή όλο το Twitter

Δεν της βγαίνει με το χαμόγελο που να την πληρώνεις!

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
375043-774170.jpg

Τα βάζει με τους κριτές, με τις υπόλοιπες συνδιαγωνιζόμενές της, την παρουσιάστρια… Ο λόγος για τη Ραμόνα, την κοπέλα από τη Γεωργία, που στο παρελθόν είχε επιχειρήσει και πάλι να εισχωρήσει στον χώρο της σόουμπιζ και φέτος βγάζει από τα ρούχα τους κοινό, συμπαίκτριες, παρουσιάστρια και κριτική επιτροπή στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «My Style Rocks».

Δεν δέχεται μύγα στο σπαθί της και απαντά στους φωτογράφο Χάρη Χριστόπουλο, στιλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και σχεδιαστή Στέλιο Κουδουνάρη «ατάκα κι επί τόπου» όταν τολμήσουν  να της πουν το παραμικρό σχόλιο. Δεν μένει όμως, μόνο σε αυτό. Το κορίτσι που έχει τσακωθεί με το χαμόγελο εδώ και πολλά χρόνια, με κλάματα από τα νεύρα της απορεί κι εξίσταται μπροστά στους κριτές όταν τολμήσουν οι δόλιοι να πουν το παραμικρό θετικό σχόλιο για άλλη κοπέλα, που εννοείται πως δεν πιάνει μία μπροστά στη Ραμόνα….

Δείτε τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

Αποτέλεσμα ήταν οι χρήστες του Twitter να βρουν τον απόλυτο συνδυασμό για να «κεντήσουν»: Μια κοπέλα με έντονη προσωπικότητα που την κάνει στα μάτια του μέσου τηλεοπτικού κοινού σχεδόν αντιπαθή και βαριά προφορά στα ελληνικά εξαιτίας της καταγωγής της:

Τη Ραμόνα όμως, δεν την γνωρίσαμε μόνο από το My Style Rocks, το 2007 σε ηλικία 22 ετών είχε λάβει μέρος στα Playmate, χωρίς να καταφέρει να διακριθεί. Σύμφωνα με το βίντεο της παρουσίασής της έχει ύψος 1,77 εκατοστά και οι αναλογίες είναι: 88-61-91.

Κοινό στοιχείο της προ 10 ετών εμφάνισής της με το σήμερα: Ό,τι και να κάνει δεν της βγαίνει το χαμόγελο με τίποτα!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ