TV & Media

Κέιτ Γουίνσλετ: Έχω 12 χρόνια να ανέβω στη ζυγαριά (εικόνες)

«Δεν έχει άδικο», λένε οι γκουρού του fitness 

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
374144-772410.jpg
EPA/ANDREW COWIE

Η Κέιτ Γουίνσλετ δηλώνει χωρίς φόβο και πάθος ότι έχει να ανέβει στη ζυγαριά 12 χρόνια και αρκετοί γκουρού της υγιεινής διατροφής και της γυμναστικής συμφωνούν μαζί της.

Η Βρετανή σταρ του Χόλιγουντ αναφερόταν με χιούμορ σε μια συγκεκριμένη σκηνή της νέας της ταινίας «The Mountain Between Us» στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Ίντρις Έλμπα. Στην επίμαχη σκηνή ο Βρετανός ηθοποιός πρέπει να σύρει τη συμπρωταγωνίστριά του μακριά από έναν χείμαρρο. «Πρέπει να του ήταν δύσκολο. Θα πόνεσε. Δεν έχω ιδέα πόσο ζυγίζω. Έχω να ανέβω στη ζυγαριά 12 χρόνια», είπε η Γουίνσλετ.

EPA/ANDREW COWIE

Η 41χρονη ηθοποιός έγινε διάσημη υποδυόμενη την Ρόουζ στην υπερπαραγωγή του Κάμερον «Ο Τιτανικός» δίπλα στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο το 1997. Η αυξομείωση του βάρους, το γνωστό κι ως φαινόμενο γιο - γιο, είναι κάτι που χαρακτηρίζει την Κέιτ Γουίνσλετ. Ποτέ δεν ήταν συλφίς, είχε ανέκαθεν καμπύλες. Από περίμετρο μέσης 38άρι, έχει φτάσει μέχρι το 48άρι XL.

Κέιτ Γουίνσλετ

Ωστόσο, ο Independent ρώτησε γυμναστές και personal trainers για την περίπτωση της Γουίνσλετ και συμφώνησαν πως καλό είναι να μένουμε όσο πιο μακριά γίνεται από τη ζυγαριά. «Σκοπός δεν είναι να χάνεις βάρος. Το ιδανικό είναι να διατηρείς το βάρος σου, να χάνεις πόντους και λίπος».  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ