- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Γκλέτσος: «Δεν πήγα με τη 17άχρονη θαυμάστρια, αλλά…» (video)
Και τι εννοούσε με την περιβόητη δήλωση για το ψάρι
«Δεν πήγα ποτέ με τη θαυμάστρια, αλλά με τη μαμά της. Ήταν 17 χρονών το κοριτσάκι, δεν κάνει. Η μαμά όμως ήταν… μια χαρά!».
Αυτό δήλωσε στην πρεμιέρα της εκπομπής «Λούης Night Show» του «Alpha» Κύπρου ο ηθοποιός κ. Απόστολος Γκλέτσος.
Στη συνέχεια μίλησε αναλυτικά για την περιβόητη δήλωσή του σχετικά με το ψάρι.
«Αυτό δεν ειπώθηκε τυχαία. Υπήρχε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα τότε, μιλάγανε, λέγανε… Και αυτό το θεωρώ μια πατρική και ιερή υποχρέωση ενός ανθρώπου που βγαίνει και μιλάει, να υπερασπιστεί κάποιες ψυχές που υποφέρουν από αυτή την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.
Είναι δύο οι πλευρές που δημιουργούν σε αυτές τις ψυχούλες, στα παιδάκια τα μικρά και σε κάποιες μανάδες και πατεράδες που μπορεί να έχουν πρόβλημα. Είναι δύο οι πλευρές: Είναι αυτοί που βρίζουν και είναι και αυτοί που βγαίνουν να υπερασπιστούν, καταλαβαίνεις τι εννοώ, οι επαγγελματίες. Όλοι αυτοί δημιουργούν ένα τεράστιο μπούλινγκ σε αυτά τα αθώα πλασματάκια. Και βγήκα πολύ απλά και τους λέω, εμένα που με θεωρείτε οκ, το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές».
Δείτε το video:
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.