- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Βάνα Μπάρμπα: Βάζει πλώρη για τον Δήμο Αθηναίων
Φωτογραφήθηκε σε κέντρο με τον «μέντορα» Πάγκαλο και συμφωνεί με το «μαζί τα φάγαμε»
Την πρόθεσή της να βάλει υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος στις επόμενες εκλογές στο Δήμο της Αθήνας εξέφρασε η Βάνα Μπάρμπα σε πρόσφατη συνέντευξή της και ταυτόχρονα αποκάλυψε ότι θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της κεντροαριστερής παράταξης.
Η διάσημη σταρ της ελληνικής σόουμπιζ απέφυγε να δώσει περαιτέρω πληροφορίες καθώς άφησε να εννοηθεί πως σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει και επίσημη ανακοίνωση.
Η Βάνα Μπάρμπα ασχολείται ήδη με την τοπική αυτοδιοίκηση από τη θέση της δημοτικής συμβούλου στο δήμο της Γλυφάδας.
Στο μεταξύ μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» για τη φιλία με τον πρώην υπουργό, Θόδωρο Πάγκαλο με τον οποίο φωτογραφήθηκε προ δύο ημερών σε νυχτερινό κέντρο. «Δύο παλιοί καλοί φίλοι βρέθηκαν χθες και πήγαν να ακούσουν μαζί έναν άλλο αγαπημένο τους φίλο τον Χρήστο Κυριαζή. Τελικά οι παλιές αγάπες, δεν πάνε στον παράδεισο. ....μένουν κάπου εδώ κοντά», σχολίασε η Βάνα Μπάρμπα κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vana Barba (@vanabarba_official) στις Σεπ 2, 2017, 2:05πμ PDT
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η ηθοποιός θεωρεί τον πρώην υπουργό «μέντορά» της και συμφωνεί απολύτως με τη φράση του «μαζί τα φάγαμε». «Συμφωνώ απόλυτα μαζί του, όχι μόνο γιατί τόλμησε να σηκώσει το βάρος της δήλωσης, αλλά και της ευθύνης κομματικών λαθών του παρελθόντος. “Μαζί τα φάγαμε” από τον πιο πλούσιο μέχρι τον πιο μικρό ήταν μια πραγματικότητα, ένα αλυσιδωτό γεγονός που συνέβη και δεν αμφισβητείται», είπε χαρακτηριστικά.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.