- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Πανικός σε συναυλία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς - «Έχει όπλο» ρωτούσε η τραγουδίστρια (video)
Υπό τους ήχους του τραγουδιού «Crazy», εκστασιασμένος οπαδός μπουκάρει στη σκηνή, προκαλώντας συναγερμό στους security
«Crazy», «Baby one more time», «Stronger», «Toxic», «Οops! I Did it Again», «Slave for You», «Born to Make you Happy». Ορισμένες μόνο από τις διαχρονικές επιτυχίες της Britney Spears με τις οποίες λικνίστηκαν εκατ. θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο, ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του '90, φροντίζοντας παράλληλα να έχουν και μια αφίσα της σε περίοπτη θέση στο εφηβικό δωμάτιο.
Το να ακούσει κάποιος μαζεμένα τα τραγούδια αυτά, βλέποντας από κοντά και την αγαπημένη του τραγουδίστρια δημιουργεί αυτομάτως έναν εκρηκτικό συνδυασμό που μπορεί να τον ωθήσει σε διάφορες πράξεις λατρείας.
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ήρθε αντιμέτωπη με έναν τέτοιο ένθερμο οπαδό της κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Λας Βέγκας, το βράδυ της Τετάρτης. Καθώς το κομμάτι «Crazy» οδηγείται στην κορύφωσή του μετά το χαρακτηριστικό κόψιμο στη μέση, ο θαυμαστής της Μπρίτνεϊ δεν άντεξε, έβαλε «πρώτη» και μπούκαρε στη σκηνή του Planet Hollywood.
Βλέποντάς την αναστάτωση στο πίσω μέρος, και λαμβάνοντας υπ' όψιν τις επιθέσεις εξτρεμιστών σε ευρωπαϊκές πόλεις, την έπιασε ένα σύγκρυο και ρώτησε έντρομη τους σωματοφύλακες της αν «ο άνδρας έχει όπλο». Πολύ γρήγορα αποδείχτηκε ότι ο θαυμαστής είχε μόνο καλές προθέσεις.
«Μπρίτνεϊ σ' αγαπώ» φώναζε εκστασιασμένος πριν απομακρυνθεί με συνοπτικές διαδικασίες από το σημείο. Ίσως απλά έκανε πράξη τους στίχους του τραγουδιού «Crazy», μόνο που τελικά αυτοί που τον κράτησαν στην αγκαλιά τους ήταν οι... security!
You drive me crazy
I just can't sleep
I'm so excited, I'm in too deep
Oh crazy
But it feels alright
Baby, thinkin' of you keeps me up all night
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νιώθω ότι είμαι στάσιμος, είπε ο παρουσιαστής
Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.