- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Έξαλλος με τη δημοσίευση φωτογραφιών των παιδιών του ο Τζορτζ Κλούνεϊ (εικόνα)
Καταθέτει μήνυση στους παπαράτσι του γαλλικού περιοδικού Voici
Μήνυση στο γαλλικό περιοδικό Voici, που δημοσίευσε φωτογραφίες των δίδυμων μωρών του, σκοπεύει να υποβάλει ο Τζορτζ Κλούνεϊ.
Ο διάσημος ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι οι φωτογραφίες του ίδιου, της συζύγου του, Αμάλ Αλαμουντίν, με τα δίδυμα μωρά τους είναι «παράνομες».
«Οι παπαράτσι του περιοδικού σκαρφάλωσαν τα συρματοπλέγματα, ανέβηκαν σε δένδρα και παράνομα φωτογράφισαν τα μωρά μας μέσα στο σπίτι μας», δήλωσε.
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ υπογράμμισε ότι θα λάβει όλα τα αναγκαία νομικά μέτρα εναντίον των φωτογράφων, του πρακτορείου και του περιοδικού γιατί «Η ασφάλεια των παιδιών του το επιτάσσει».
Πρόκειται για τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν, την Παρασκευή, από το σπίτι του ζευγαριού στη λίμνη Κόμο, στο εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού.

Από την πλευρά του εκπρόσωπος του περιοδικού -που διαφήμιζε ότι είναι το πρώτο που παρουσιάζει την Έλα και τον Αλεξάντερ του ζεύγους Κλούνεϊ- δήλωσε ότι υπήρξε «δημόσιο αίτημα» για τις φωτογραφίες.
Σε μήνυμά τους στο E!News εκπρόσωποι του γαλλικού περιοδικού ανέφεραν: «Ο Τζορτζ και η Αμάλ είναι προσωπικότητες που έκαναν πολλές δημόσιες εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια και ο γάμος τους στη Βενετία το Σεπτέμβριο του 2014 ήταν ένα γεγονός που προβλήθηκε από τα media. Και η γέννηση των διδύμων σχολιάστηκε πολύ από τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο Voici είναι απάντηση σε “δημόσιο αίτημα”. Ο κόσμος αγαπάει τον Κλούνεϊ και παρακολουθεί τη ζωή του εδώ και πολλά χρόνια και φυσικά οι φωτογραφίες δεν θέτουν σε κίνδυνο τον ίδιο, τη σύζυγό του και τα δίδυμα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πλατφόρμα απαντά στις κατηγορίες για «κλεμμένο υλικό» και «συκοφάντηση»
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.