- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Tα νέα δεδομένα στο Survivor και το τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής (video)
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ και τα ερωτήματα
Με νέα δεδομένα θα συνεχίσουν να μάχονται στο εξής οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές» του Survivor. Αριθμητικά πλέον υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσά τους.
Όπως ανακοίνωσε στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Σάκης Τανιμανίδης, θα εξακολουθούν να είναι δύο οι ομάδες και θα αγωνίζονται ως δύο διαφορετικές ομάδες. Όμως, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που παρέμεινε στο παιχνίδι, θα αγωνίζεται σε κάθε αγώνισμα απέναντι σε όλους τους παίκτες των «Μαχητών», εναλλάξ!
Η Σάρα και η Ευρυδίκη θα συνεχίσουν να αγωνίζονται μεταξύ τους. Όλα αυτά μέχρι το επόμενο αγώνισμα της ασυλίας. Όταν φτάσουμε σ’ εκείνη την ημέρα, εάν στον αγώνα κερδίσουν οι «Διάσημοι» θα συνεχίσουν ν’ αγωνίζονται με τον ίδιο τρόπο.
Εάν κερδίσουν οι «Μαχητές», που σημαίνει ότι θ’ αποχωρήσει ένας ακόμη «Διάσημος» από το Survivor, τότε το παιχνίδι μόνο στα αγωνίσματα θα μετατραπεί σε ατομικό. Όλα τα αγωνίσματα στο εξής θα παίζονται ατομικά.
Απίστευτα ποσοστά τηλεθέασης
Το τελευταίο επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.414.769 τηλεθεατές Στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 64,2%, ενώ έφτασε μέχρι και 71% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 50,8%.
Ο αγώνας για την ασυλία
Με σκορ 10-6 έχασαν οι «Διάσημοι». Παρότι είχαν μείνει μόνο τρεις στην ομάδα, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο. Δεν κατάφεραν, όμως, να πάρουν την πολυπόθητη νίκη και κλήθηκαν αμέσως μετά να αγωνιστούν για την ατομική ασυλία. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναδείχθηκε νικήτρια και για πρώτη φορά στο Survivor οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση βγήκαν κατευθείαν από το παιχνίδι της ατομικής ασυλίας.
Το βράδυ, στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από το Survivor. Αμέσως μετά ο Γιώργος Χρανιώτης αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του.
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ και τα ερωτήματα
Στην ανακοίνωσή του για το επεισόδιο της Κυριακής, ο ΣΚΑΪ βάζει αρκετά ερωτηματικά για την εξέλιξη στο Survivor: Πώς θα είναι στο εξής η συμβίωση των δύο «Διασήμων» στην παραλία; Πόσο έχει επηρεάσει την ψυχολογία τους η αποχώρηση του συμπαίκτη τους; Ποια είναι η άποψη του «Μαχητών» σχετικά με τα νέα δεδομένα που επικρατούν πλέον στο Survivor;
Την Κυριακή το βράδυ στις 9 ,στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, έρχεται επεισόδιο επάθλου. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αντιμετωπίζει τέσσερις «Μαχητές», στο πρώτο νυχτερινό παιχνίδι του Survivor. Δράση, ένταση, ανατροπές, κι ένας εκπληκτικός αγώνας μάχης έρχεται να κεντρίσει για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.
Στο μεταξύ η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη γι’ αυτή την… περίεργη απόφαση της παραγωγής, έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων. «Ξαφνικά αλλάζει όλος ο κανονισμός και πρέπει ο Ντάνος να έρθει αντιμέτωπος με 4 άτομα;», αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό. «Οι τέσσερις θα πίνουν φραπέ και ο Ντάνος θα αφήνει τα κόκκαλά του στο στίβο μάχης!», ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.
Ο δημοσιογράφος τόνισε πως: «Στο τουρκικό, που ήταν 5 άτομα στη μία ομάδα και 2 στην άλλη το γύρισαν σε ατομικό». Ο Θέμης Γεωργαντάς, από την πλευρά του, είπε αυτό που όλοι έχουν στο μυαλό τους: «Τον εξοντώνουν με αυτό που κάνουν»!
Πώς θα γίνει ο ημιτελικός και ο τελικός του Survivor
Ο τελικός του Survivor θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου στο θέατρο του Άλσους Βεΐκου. Σύμφωνα με την εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω, το ερχόμενο Σάββατο 17 Ιουλίου ολοκληρώνονται τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο. Η τελευταία αποχώρηση έχει ήδη γίνει και οι τέσσερις παίκτες που θα πάνε στον ημιτελικό μοιράζονται τις τελευταίες τους ώρες παραμονής στις παραλίες του Άγιο Δομίνικου. Οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες από την Κυριακή και μετά θα ξεκουραστούν, έως την επιστροφή τους στην Ελλάδα στις 25 Ιουνίου.
Όταν γυρίσουν στην Ελλάδα δεν θα πάνε στα σπίτια τους. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, μέχρι την ολοκλήρωση του Survivor θα πρέπει να μείνουν σε ξενοδοχείο. Φαίνεται πως το ξενοδοχείο που θα φιλοξενήσει τους παίκτες βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Ο ημιτελικός θα στείλει με τη διαδικασία των αγωνισμάτων και δίχως ψηφοφορία κοινού τους δύο παίκτες στον τελικό. Ο νικητής θα προκύψει αποκλειστικά από τις ψήφους του κοινού.
Τα ποσά που παίρνουν Διάσημοι και Μαχητές
Και μέσα σε όλη αυτή τη γενικότερη συζήτηση για το δημοφιλές ριάλιτι, έρχονται στο φως και οι απολαβές των συμμετεχόντων, αλλά και τα κέρδη καναλιού και παραγωγής. Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ της Ανθής Βούλγαρη, οι Διάσημοι πληρώνονται κάθε εβδομάδα από 1.500 έως 2.500 ευρώ. Δηλαδή, για 20 εβδομάδες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, ο παίκτης με τον μικρότερο μισθό παίρνει 30.000 ευρώ. Ο πιο ακριβοπληρωμένος φτάνει στα 50.000 ευρώ.
Για τους Μαχητές τα ποσά είναι αρκετά μικρότερα. Η εβδομαδιαία αποζημίωση κυμαίνεται από 550 έως 750 ευρώ. Άρα, στις 20 εβδομάδες τα χρήματα που θα πάρει ο κάθε παίκτης θα είναι από 11.000 έως 15.000 ευρώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Η λαμπερή είσοδος στο πλατό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.