- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
«Ελληνική τραγωδία»: Δύο Αγγλίδες τηλεπερσόνες μαλλιοτραβιούνται για τον ίδιο άνδρα στη Μύκονο (εικόνες)
Η Τζέιντ Λιούις και η Άμπερ Τέρνερ ταξιδεύουν στο ίδιο γιοτ και η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη στο νησί των Ανέμων
«Ελληνική τραγωδία» στη Μύκονο χαρακτηρίζει η MailOnline την καθόλου τυχαία συνάντηση δύο διάσημων σταρ της βρετανικής τηλεόρασης που διεκδικούν τον ίδιο άνδρα στην ίδια κρουαζιέρα και το γιοτ είναι πολύ μικρό για την έχθρα τους.


Η Άμπερ Τέρνερ, πρώην ερωμένη του Τζέιμι Ριντ, και η Τζέιντ Λιούις, η νυν ερωμένη του ίδιους ανδρός, ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο στο ίδιο γιοτ στην Μύκονο. Και οι τρεις πρωταγωνιστές της «ολέθριας σχέσης» έχουν γίνει διάσημοι από τη συμμετοχή τους σε ριάλιτι σόου της βρετανικής τηλεόρασης. «Η υπομονή της Τζέιντ εξαντλήθηκε μόλις είδε την Άμπερ στη Μύκονο», γράφει η Sun. «Βαρέθηκε να υπομένει τη μικροπρέπεια της Άμπερ. Έκανε υπομονή πολύ καιρό», συνεχίζει το δημοσίευμα.

Οι δύο τηλεπερσόνες βρέθηκαν στην ίδια κρουαζιέρα ονόματι Unique Parties και δεν έχουν πολλές επιλογές κινήσεων μέσα στο περιορισμένο γιοτ. Προς το παρόν οι δύο σταρ τηρούν αποστάσεις η μία από την άλλη. Η Άμπερ Τέρνερ και Τζέιμι Ριντ διατηρούσαν σχέση για τέσσερα χρόνια μέχρι που η Βρετανή σταρ πιάστηκε να τον απατά με άλλον.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.