- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Όλγα Τρέμη είπε ότι πήρε σύνταξη για να μη της την φάει ο Τσίπρας (video)
Ντε Προφούντις σε πρωινή εκπομπή - τι είπε για το κολιέ Van Cleef και το λίφτινγκ
Για όλα μίλησε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Όλγα Τρέμη στην εκπομπή Happy Day. Αναφέρθηκε στο λόγο που πήρε σύνταξη, παρότι δηλώνει ετοιμοπόλεμη, στο κολιέ Van Cleef, στα σαρδάμ, στο λίφτινγκ κ.ά.
Μεταξύ άλλων είπε ότι τη σύνταξη δεν την πήρε για να συνταξιοδοτηθεί αλλά για να μη της την φάει ο Τσίπρας και σημείωσε ότι λόγος που αποφάσισε να το κάνει τώρα είναι για να προλάβει τις δυσμενείς αλλαγές. Όμως πρόσθεσε ότι παραμένει μάχιμη.
Τόνισε ότι έχει φίλους από το χώρο της δημοσιογραφίας και ότι έχει πολύ γλυκιά σχέση με τις Μάρα Ζαχαρέα, Μαρία Χούκλη και Σία Κοσιώνη. Επίσης είπε ότι δεν έχει καμία κόντρα με την Έλλη Στάη, παρά τις φήμες.
Για το λίφτινγκ είπε ότι δεν το μετάνιωσε ούτε διάνοια, τονίζοντας ότι δεν το θεωρεί υποκατάστατο της νεότητας αλλά «Γίνεσαι λίγο πιο συμπαθητικός σε σχέση με την κανονική σου ηλικία. Μια χαρά ένιωσα. Έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και έλεγα: "Τι θεά είσαι εσύ παιδί μου"; Αστειεύομαι…».
Για το ακριβό κολιέ που φορούσε το δελτίο και είχε δεχθεί έντονες επικρίσεις είπε ότι ήταν δώρο γάμου, προσθέτοντας «Τι να κάνω; Να το εξαφανίσω;».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λίγες μέρες πριν αρχίσει την εκπομπή της στο Mega, η γνωστή δημοσιογράφος μιλά για τις εντάσεις στα πολιτικά πάνελ, τα παράπονα των πολιτικών, την Αθήνα που αγαπά και το πώς τη φωνάζει η μαμά της.
«Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Για το φαγητό το έκανα από πείσμα»
Αιχμηρά σχόλια στον αέρα του ΣΚΑΪ για το βίντεο του τραγουδιστή στο Παρίσι εν μέσω επεισοδίων
«Οι τηλεθεατές, ύστερα από τόσα χρόνια, με έχουν μάθει» λέει η δημοσιογράφος
Η δημοσιογράφος επέστρεψε με μία ακόμη δύσκολη υπόθεση
Το περιστατικό που είχε προκαλέσει αντιδράσεις
Τι είπε για την σκηνή με την πάστα στο «Ριφιφί» και τα παρατσούκλια «Ευλόγησον» και «χήρα του Φατσέα»
Τι θα δούμε στην επίσημη πρώτη της φετινής σεζόν
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής
Τι ζητά από την πλατφόρμα η γυναίκα;
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με όλους τους συνεργάτες της
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα κασέ που επικρατούσαν ανά δεκαετία στην τηλεόραση
Η επιστροφή στο ραδιόφωνο μέσω του Voice Radio και η διαχρονική μαγεία της μουσικής και της ζωντανής ραδιοφωνικής εμπειρίας
Η εταιρεία που είχε αποτιμηθεί σχεδόν 1 δισ. δολάρια
Ο πρώην παίκτης του Survivor μοιράστηκε βίντεο από την προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο με προσθετικό πόδι
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τη δυσλαλία και εξομολογήθηκε ότι την κληροδότησε και στα παιδιά του
«Δεν δέχομαι να κρίνεται από τον 1ο μήνα. Για όνομα του Θεού»
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.