- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Το πάθημα του Χανκς με τον «μικρό Τομ» ενώ έκανε ποδήλατο με τον Ομπάμα (video)
Η ξεκαρδιστική εξομολόγηση του διάσημου ηθοποιού
Ο Τομ Χανκς, μιλώντας στην εκπομπή του «The Late Show» του Stephen Colbert, αναφέρθηκε με χιουμοριστικό τρόπο στα όσα του συνέβησαν στο ταξίδι που έκανε με το ζεύγος Ομπάμα στη γαλλική Πολυνησία.
Όπως παραδέχθηκε ο 60χρονος ηθοποιός, ανάμεσα στους συνταξιδιώτες του -μεταξύ αυτών η Oprah Winfrey και ο Bruce Springsteen - αισθανόταν «πολύ χαμηλά στην τροφική αλυσίδα».
Το πλέον αξιοσημείωτο, όμως, απ' όσα δήλωσε ο Χανκς είναι μία ιστορία στην οποία, όπως είπε, «ο μικρός Τομ Χανκς πόνεσε πολύ. Όχι, με την καλή έννοια αλλά με τρόπο εξευτελιστικό». (Λέει χαρακτηριστικά στο 06:49 του βίντεο)
Όπως διευκρίνισε ο διάσημος ηθοποιός, φθάνοντας στην Ταϊτή οργανώθηκε για όλους μία ημέρα για βόλτα με ποδήλατα.
Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε: «Υπήρχαν κάποια πολύ καλά ποδήλατα, κάποια παλιά αλλά καλά ποδήλατα και ένα ποδήλατο για τα σκουπίδια, στην κυριολεξία. Ποιος νομίζετε λοιπόν πήρε αυτό το ποδήλατο; Εγώ. Οι άνθρωποι των μυστικών υπηρεσιών ανέβηκαν στα ολοκαίνουρια, υπερσύγχρονα ποδήλατα και ενώ ο ένας μετά τον άλλον φεύγουν, εγώ έχω μείνει πίσω με ένα ποδήλατο που ούτε εφημερίδες δεν θα μπορούσε να μοιράσει οδηγώντας το.
Πρώτα από όλα ήταν ένα μικροσκοπικό ποδήλατο για κορίτσια από το οποίο απουσίαζε η ευθύγραμμη μπάρα την οποία διαθέτουν τα ανδρικά ποδήλατα. Αντιθέτως, είχε εκείνη την μπάρα που κάνει καμπύλη προς τα κάτω. Συν τοις άλλοις, το τιμόνι ήταν υπερβολικά πάρα πολύ κοντά μου με αποτέλεσμα οι αγκώνες μου να είναι λυγισμένοι. Επιπλέον, ήταν κατασκουριασμένο.
Ετσι έχω μείνει να προσπαθώ να κάνω ποδηλασία με αυτό το ποδήλατο ενώ όλοι οι υπόλοιποι είχαν πχ 27 ταχύτητες και λεβιέ για να τις αλλάζουν. Εγώ δεν είχα παρα μόνο μία. Τα φρένα ήταν ετοιμόρροπα και εγώ προσπαθούσα να ισορροπήσω στη σέλα. Εν τω μεταξύ, όλοι έλεγαν ότι η Ταϊτή ενδείκνυται για ποδηλασία γιατί το έδαφος, λένε, είναι επίπεδο. Ανοησίες…»
Όπως ήταν φυσικό, το κοινό ξέσπασε στα γέλια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Η περίπτωση του BBC, η ακραία πόλωση των ΜΜΕ και η δημοσιογραφική αντικειμενικότητα στα σκουπίδια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.