- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Η μαμά του Σπαλιάρα αποκαλύπτει γιατί ανησυχεί για το παιδί της
Το πένθος ήταν η αφορμή να συμμετάσχει στο παιχνίδι
Την καρδιά της άνοιξε η μαμά του Γιάννη Σπαλιάρα στο περιοδικό Down Town και αποκάλυψε πως βλέπει κάθε βράδυ το γιο της στο Survivor και στενοχωριέται που έχει αδυνατίσει τόσο πολύ.
«Παρατηρώ ότι έχει μείνει μισός εκεί μέσα» λέει. Μαγειρεύω μακαρόνια με κιμά και μονολογώ: «Γιάννη μου, φτιάχνω το αγαπημένο σου φαγητό και λείπεις».
Για τους λόγους που ο Γιάννης Σπαλιάρας μπήκε στο παιχνίδι, η ίδια αποκαλύπτει στο περιοδικό πως στην ουσία αφορμή στάθηκε το γεγονός πως πριν περίπου πέντε μήνες η οικογένεια του βυθίστηκε στο πένθος, μετά το χαμό του πατέρα του από ανακοπή καρδιάς κι εκείνος έπρεπε να σταθεί δυνατός και να στηρίξει την οικογένειά του.
Λίγους μήνες αργότερα ήρθε η πρόταση για το Survivor και δέχτηκε την πρόκληση.
«Θα μπορούσα να του πω να μην πάει, γιατί δεν νιώθω καλά ψυχολογικά μετά το θάνατο του άντρα μου, αλλά τον παρότρυνα να δηλώσει συμμετοχή. Ήξερα ότι το έχει ανάγκη. Ο θάνατος του Μπάμπη μας συγκλόνισε όλους. Έπρεπε να ξεφύγει από το πένθος», εξομολογείται η μητέρα του.
Ο ίδιος μάλιστα είχε μιλήσει για την απόφασή του να μπει στο παιχνίδι: «Έχασα τον πατέρα μου πριν από λίγους μήνες και δεν θα άφηνα ποτέ τους δικούς μου ανθρώπους για να έρθω για την εμπειρία. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει ταξιδέψει πολύ. Μου λείπουν λεφτά για να στηρίξω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου».
Την ίδια στιγμή και ο κολλητός του Γιώργος, αποκαλύπτει πως συχνά θυμώνει παρακολουθώντας το παιχνίδι: «Δέχεται απίστευτο bullying. Ο Μπο και ο Στέλιος ήταν καλοί του φίλοι πριν το παιχνίδι».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νιώθω ότι είμαι στάσιμος, είπε ο παρουσιαστής
Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.