- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Μαντόνα θέλει να υιοθετήσει δύο παιδιά από το Μαλάουι
Έχει υιοθετήσει άλλα δύο παιδάκια από την αφρικανική χώρα το 2006 και το 2009
Η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μαντόνα υπέβαλε σήμερα αίτημα για την υιοθεσία δύο παιδιών σε δικαστήριο του Μαλάουι, απ' όπου έχει ήδη υιοθετήσει ένα αγοράκι το 2006 κι ένα κοριτσάκι το 2009, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο δικαστική πηγή.
«Το δικαστήριο εξετάζει το αίτημα για να αποφανθεί εάν η Μαντόνα μπορεί να υιοθετήσει ή όχι δύο παιδιά» επισήμανε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μλένγκα Μβούλα, εκπρόσωπος τύπου του δικαστηρίου του Λιλόνγκουε.
«Η διαδικασία υιοθεσίας απαιτεί την έκδοση δικαστικής απόφασης» συμπλήρωσε ο αξιωματούχος, ο οποίος δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες σχετικά με την ταυτότητα των παιδιών και το ορφανοτροφείο που διαμένουν αυτή τη στιγμή.
Όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, η Μαντόνα εμφανίστηκε η ίδια ενώπιον του δικαστηρίου της Λιλόνγκουε, μαζί με τα δύο παιδάκια, μικρής ηλικίας, στο πλαίσιο της ακρόασης από μια δικαστίνα.
Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έφθασε στο Μαλάουι με ένα ιδιωτικό αεροσκάφος και θα διανυκτερεύσει σε έναν ξενώνα στα περίχωρα της πρωτεύουσας της χώρας, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τοπικών ΜΜΕ.
Η Μαντόνα είχε υιοθετήσει το 2006 στο Μαλάουι τον Ντέιβιντ Μπάντα, κατόπιν την Μέρσι Τζέιμς το 2009.
Η διαμονή της καλλιτέχνιδας στην χώρα πυροδότησε συχνά επικρίσεις.
Ιδίως το 2013 η πρόεδρος του Μαλάουι, εκείνη την εποχή, η Τζόις Μπάντα, είχε κατηγορήσει τη Μαντόνα ότι συμπεριφερόταν στις αρχές αλαζονικά, απαιτώντας να την αντιμετωπίζουν ως πρόσωπο VIP, ενώ καυχιόταν υπερβολικά για την γενναιοδωρία της προς τους κατοίκους της χώρας.
Μετά την αποχώρηση της Μπάντα το 2014, οι σχέσεις της τραγουδίστριας με το νέο πρόεδρο Πίτερ Μουταρίκα είναι καλύτερες, καθώς ο νέος επικεφαλής του κράτους θα είναι για πάντα ευγνώμων «για το πάθος της Μαντόνας για την χώρα του».
Η Μαντόνα ίδρυσε το 2006 το ίδρυμα "Raising Malawi" το οποίο έχει προσφέρει δωρεές ύψους εκατομμυρίων δολαρίων για την χρηματοδότηση ορφανοτροφείων και διαφόρων θεσμών προστασίας ορφανών στο Μαλάουι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Η εικόνα προκάλεσε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο πρώην άσος των ΗΠΑ συμπαρουσιάζει με τους Τιερί Ανρί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής...»
Η καθαρή περιουσία του φθάνει τα 2,6 δισεκατομμυρίων δολάρια
Οι τέσσερις γνώριμοι και οι τρεις νέες προσθήκες
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
«Δεν θα με δείτε να γίνομαι καθηγήτρια», ξεκαθάρισε η ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.