- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Η JLo ανέβασε στη σκηνή τη Χίλαρι και έδωσε δωρεάν συναυλία στους ψηφοφόρους της
Χαλαρή on stage λίγες ώρες μετά τη νέα έρευνα του FBI για τα emails της
Στο Μαϊάμι οι θαυμαστές της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μαρκ Άντονι , που έσπευσαν να παρακολουθήσουν τη συναυλία τους βρέθηκαν προ έκπληξης. Η Λατίνα ποπ σταρ, λίγες ώρες μετά τη νέα έρευνα του FBI για τα emails της πρώην υπουργού Εξωτερικών, ανέβασε στη σκηνή τη Χίλαρι Κλίντον, καλώντας το κοινό να υποδεχθεί θερμά την «επόμενη πρόεδρο των ΗΠΑ».
Η Τζένιφερ Λόπεζ έδωσε δωρεάν αυτή τη συναυλία για όσους θα ψηφίσουν την υποψήφια των Δημοκρατικών, προσφέροντας έτσι την ευκαιρία στην Κλίντον να προσεγγίσει νεότερους ψηφοφόρους, καθώς βρισκόμαστε ήδη στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.
«Βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι και πρέπει να επιλέξουμε τον σωστό δρόμο προς το μέλλον», φώναξε η Λόπεζ στους θαυμαστές της που ζητωκραύγαζαν ενώ κόκκινα, άσπρα και μπλε κομφετί έπεφταν σαν βροχή πάνω τους.
Η εκδήλωση της Τζένιφερ Λόπεζ ήταν η πρώτη από τις τρεις συναυλίες οι οποίες έγιναν προς τιμήν της Κλίντον με σκοπό να αναχαιτίσουν τη δύναμη του Ρεπουμπλικανού αντιπάλου της, Ντόναλντ Τραμπ στα νεανικά κοινά. Την επόμενη εβδομάδα η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος θα ανέβει στη σκηνή με τον Τζέι Zι στο Κλίβελαντ και κατόπιν με την Κέιτι Πέρι στην Φιλαδέλφεια την 5η Νοεμβρίου.
Πρόσφατη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ κατέδειξε ότι μεταξύ των πιθανών ψηφοφόρων ηλικίας 18 έως 29 ετών, η Χίλαρι Κλίντον προηγείται του Ντόναλντ Τραμπ.
«Αν είμαστε όλοι μαζί, θα κερδίσουμε», είπε η Κλίντον, απευθυνόμενη στο πλήθος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νιώθω ότι είμαι στάσιμος, είπε ο παρουσιαστής
Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.