TV & Media

Στάζει χολή η Μις Γερμανία για την Μις Υφήλιος Φιλιππίνες (εικόνες, video)

«Καμία μας δεν την ψήφισε. Η Μις Κολομβία άξιζε τη νίκη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
315913-623329.jpg

Πρώτα έσταξε χολή και μετά ζήτησε συγγνώμη. Η Μις Γερμανία Σάρα Λορέν Ρίεκ συμμετείχε στα επεισοδιακά καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος στο Λας Βέγκας. Εκεί που ο παρουσιαστής διέπραξε το χειρότερο λάθος στην ιστορία του θεσμού: έδωσε τη νίκη στη λάθος νικήτρια, την έστεψε και μετά της πήρε το τρόπαιο και το έδωσε στην πραγματική Μις Υφήλιο. Ο Στιβ Χάρβεϊ έστεψε κατά λάθος την Μις Κολομβία, ενώ οι κριτές είχαν ψηφίσει την Μις Φιλιππίνες. Η Μις Γερμανία, ίσως όσο αναστατωμένη όσο η Μις Κολομβία, δήλωσε ότι η νικήτρια Πία Βουρτζμπαχ δεν άξιζε την τιάρα.

«Καμία μας δεν την ψήφισε. Για μένα θα έπρεπε να είχε νικήσει η Μις Γαλλία. Στην καταχάρηκα για την Μις Κολομβία. Το άξιζε η κοπέλα. Το αποτέλεσμα δεν μου άρεσε. Δεν άρεσε σε πολλά από τα κορίτσια. Και λυπάμαι που το λέω αλλά καμιά μας δεν ψήφισε την Πία».

Controversial Reaction of Miss Germany

Controversial statement & reaction of Miss Germany to Miss Universe scandal. What can you say?See more videos @ www.missosology.info

Posted by Missosology on Sunday, 20 December 2015

Πάντως η Σάρα Λορέν Ρίεκ αργότερα ποστάρησε στο Facebook ένα κείμενο πιο ήπιο και πιο ισορροπημένο για την άσχημη τροπή που πήρε η τελετή των καλλιστείων στο Λας Βέγκας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ