- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Χρήστος Μενιδιάτης: Είχα πάει στο ιατρείο στο Κολωνάκι, μου έκανε ο γιατρός μια εξέταση, δεν ξαναπήγα
Τι αποκάλυψε
Ο Χρήστος Μενιδιάτης αποκάλυψε ότι είχε επισκεφθεί το ιατρείο στο Κολωνάκι που συνδέεται με την υπόθεση Μαζωνάκη.
Ο Χρήστος Μενιδιάτης μίλησε για την επίσκεψή του στο ιατρείο του Κολωνακίου που έχει συνδεθεί με την υπόθεση θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη, εξηγώντας πως είχε απευθυνθεί εκεί αποκλειστικά για παθολογικό ζήτημα, έπειτα από σύσταση γνωστού του.
Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, ο τραγουδιστής περιέγραψε την εμπειρία του από το ιατρείο της οδού Καρνεάδου: «Είχα πάει σε αυτό το ιατρείο, σε αυτόν τον κύριο, για όλους που δεν έχουν καμία σχέση, ως παθολόγο μου τον είχαν συστήσει».
Ο ίδιος συνέχισε: «Είχα κάποιο θέμα, το οποίο δεν ήταν τίποτα τελικά. Μάλιστα, ένας γνωστός μου μου έκλεισε το ραντεβού. Πήγα εκεί, μου έκανε μια εξέταση, δεν ξαναπήγα, αυτό ήταν όλο», ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπήρξε δεύτερη επίσκεψη.
Ο Μενιδιάτης αναφέρθηκε και στην απώλεια του Μαζωνάκη, λέγοντας: «Όλο τον κόσμο συγκλόνισε ο θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη. Ήταν ένας άνθρωπος γλυκύτατος και δοτικός. Ίσως είναι η αιτία και η αφορμή το δικό του αντίο, να γίνει αρχή για κάτι πολύ καλό, να σωθεί κόσμος».
Ο Γιώργος Μαζωνάκης πέθανε στις 9 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 54 ετών, έπειτα από ανακοπή κατά τη διάρκεια θεραπείας πλασμαφαίρεσης στην ιδιωτική κλινική Stem Cell. Για την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί οι γιατροί Ηλίας Θεοδωρόπουλος και Ιωάννα Γάκα, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο δια παραλείψεως.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ειπώθηκε από τους κριτές στην 20χρονη Σταυρούλα
Η απάντηση στα πρόσφατα σχόλια για τον Γιάννη Πάριο
Η τραγουδίστρια έκανε λόγο για ανθρωποφαγία μετά τον θάνατό του
«Ήμασταν κοντά με τον Γιώργο και έξω από το Voice»
Τι αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής
Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση που έχει με την κόρη της και τον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο
«Πέρασα κι εγώ το κατώφλι» - O παρουσιαστής αποκάλυψε τη δική του εμπειρία
«Αυτό που με πλήγωσε πιο πολύ ήταν ότι ήταν θλιμμένος»
Τι δήλωσε η αδερφή του τραγουδιστή
Η εξομολόγηση του ηθοποιού
«Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε, θέλουν να σε βλέπουν πάντα με ανιδιοτέλεια»
Η τραγουδίστρια σταμάτησε το πρόγραμμά της για να μιλήσει για τον Γιώργο Μαζωνκη
Τι δήλωσε για τον θάνατό του
Τραγούδησε το «Ανήκω σε μένα»
Η συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την Πάολα
Η μαρτυρία της ηθοποιού για την επίσκεψή της στο ιατρείο του γιατρού του Κολωνακίου
Η μάνατζερ της Καίτης Γαρμπή απάντησε στις βολές εναντίον της τραγουδίστριας με ένα βίντεο – αναδρομή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.