Showbiz

Ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε γιατί ακυρώθηκε η παράσταση στην οποία συμμετείχε

Όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λευτέρης Πανταζής και Λένα Κιτσοπούλου
Ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε γιατί ακυρώθηκε η παράσταση στην οποία συμμετείχε © NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Λευτέρης Πανταζής: Γιατί ακυρώθηκαν οι «Βάκχες» σε σκηνοθεσία Λένας Κιτσοπούλου

Ο Λευτέρης Πανταζής σε συνέντευξή του στον Alpha αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο ακυρώθηκε η θεατρική παράσταση «Βάκχες» του Ευρυπίδη που σκηνοθετούσε η Λένα Κιτσοπούλου, στην οποία συμμετείχε. 

«Η Λένα Κιτσοπούλου, η οποία είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και φοβερή σκηνοθέτης, μου έκανε την πρόταση να κάνουμε τις Βάκχες στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου» δήλωσε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής και πρόσθεσε: «Έχασε τη μανούλα της. Αρρώστησε και η ίδια, οπότε η παράσταση ακυρώθηκε. Μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε ότι θα το κάνουμε του χρόνου. Τα κακά να φεύγουν, μόνο τα καλά να κρατάμε». 

Ακυρώνονται οι «Βάκχες» της Λένας Κιτσοπούλου στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (2.7), δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η θεατρική παράσταση «Βάκχες», σε δραματουργία και σκηνοθεσία της Λένας Κιτσοπούλου, η οποία ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί από τις 20 έως τις 22 Ιουλίου στον χώρο της Πειραιώς 260, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τη διοργάνωση του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου για τις «Βάκχες» της Λένας Κιτσοπούλου, το τριήμερο των παραστάσεων στον χώρο της Πειραιώς 260 ακυρώνεται οριστικά, καθώς προέκυψαν απρόοπτοι λόγοι υγείας. Στην παράσταση επρόκειτο να βρεθεί επί σκηνής ένας δυναμικός θίασος, αποτελούμενος από τους ηθοποιούς Στέλλα Βογιατζάκη, Ντίνα Μιχαηλίδου, Γιάννη Μπαριτάκη, Θοδωρή Σκυφτούλη και Γιώργο Τριανταφυλλίδη, ενώ στο τραγούδι θα συμμετείχε ο Λευτέρης Πανταζής.

Παράλληλα, το Φεστιβάλ ενημέρωσε το κοινό ότι η επιστροφή χρημάτων για τα εισιτήρια που αγοράστηκαν ηλεκτρονικά θα πραγματοποιηθεί αυτόματα μέσω της πλατφόρμας αγοράς. Όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια από φυσικά σημεία πώλησης καλούνται να επικοινωνήσουν με τα ταμεία του Φεστιβάλ για τη διαδικασία επιστροφής των χρημάτων.

Η ανακοίνωση του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου είναι υποχρεωμένο να ανακοινώσει την ακύρωση της παράστασης Βάκχες σε σκηνοθεσία Λένας Κιτσοπούλου, που είχε προγραμματιστεί για τις 20 έως τις 22 Ιουλίου 2026 στην Πειραιώς 260, για λόγους υγείας.

Η επιστροφή των χρημάτων για τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια θα πραγματοποιηθεί αυτόματα μέσω της πλατφόρμας αγοράς.

Για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από φυσικό σημείο πώλησης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα ταμεία του Φεστιβάλ στο e-mail tickets@aefestival.gr και στο τηλέφωνο 2104834913 (Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 έως 17.00).

Λυπούμαστε για την απρόσμενη ταλαιπωρία και ευχαριστούμε για την κατανόηση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY