- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ελένη Ράντου: Φοβόμουν πάρα πολύ, έτρωγα πολύ μπούλινγκ, άγριο πλάσμα ο άνθρωπος
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η Ελένη Ράντου μίλησε στη Νίκη Λυμπεράκη και γύρισε πίσω στον χρόνο και μίλησε από καρδιάς για το μπούλινγκ που δεχόταν στην νεανική της ηλικία.
Συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Ράντου στη Νίκη Λυμπεράκη, στα πλαίσια του νέου επεισοδίου για την εκπομπή “Πάμε μια βόλτα;” και μεταξύ άλλων, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια γύρισε πίσω στον χρόνο και μίλησε από καρδιάς για το μπούλινγκ που δεχόταν στην νεανική της ηλικία.
Ειδικότερα, η Ελένη Ράντου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σαν φυσιογνωμία ήμουν αγοροκόριτσο, μέσα μου ήμουν ένα πάρα πολύ φοβισμένο παιδί. Μια φορά βγήκα σ’ αυτόν τον δρόμο να παίξω μήλα και έσπασα το χέρι μου, που ήμουν 14 χρονών περίπου. Φοβόμουν πάρα πολύ γιατί αισθανόμουν πολύ καλά μέσα και διαβάζοντας».
«Είχα και πολύ αστιγματισμό εκ γενετής και φορούσα κάτι φοβερά γυαλιά τότε και έτρωγα πάρα πολύ μπούλινγκ από όλα τα παιδιά. Πήγαιναν στο μπαλκόνι και μου φώναζαν… “γυαλάκια”, “μυωπία”. Το τι κοροϊδία δηλαδή, ντρεπόμουν να βγω έξω».
«Ο άνθρωπος είναι άγριο πλάσμα. Αλλά ποτέ δεν θυμάμαι όλα αυτά τα χρόνια σαν δυστυχισμένα. Τα θυμάμαι πολύ γλυκά, τους χρωστάω το ποια είμαι», κατέληξε η Ελένη Ράντου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας
Είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό το 1993 με το τραγούδι «Ελλάδα, Χώρα Του Φωτός»
«Θέλω τα παιδιά να μην νιώθουν κατώτερα από αυτό που πραγματικά είναι» ε πρόσθεσε ο ηθοποιός
Τι συνέβη ανάμεσα στην ηθοποιό και τον εκπρόσωπο της Ελλάδας στον διαγωνισμό
Θα ταξιδέψει τις επόμενες ώρες για την Αμερική
Τι είπε σε πρόσφατες δηλώσεις του
Ο ηθοποιός αποκάλυψε πώς γνωρίστηκαν
Τι είπε για τον τραγούδι της Κύπρου
«Η βασκανία υφίσταται, να μαλώσουμε τις ξεματιάστρες με τις χαζοευχές», είπε μεταξύ άλλων
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ο Γιώργος Μυλωνάκης θα μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία
Τι συνέβη τις προηγούμενες μέρες
Η υπόθεση θα οδηγηθεί στο δικαστήριο
Η τραγουδίστρια θυμήθηκε τις τελευταίες στιγμές του πατέρα της που έφυγε από τη ζωή το 1998
Κλειστή τελετή στην Αμφίκλεια με στενούς φίλους, συγγενείς και τρεις νονούς δίπλα στο ζευγάρι
Αν και οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν ότι ο γάμος θα γίνει στην Πάρο...
Όσα είπε για τον Akyla
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.