- CITY GUIDE
- PODCAST
-
24°
Ιωάννα Τούνη: Ξανά στα δικαστήρια για το revenge porn – «Ήταν κάτι χυδαίο»
«Ανυπομονώ τόσο πολύ να γυρίσω σελίδα στη ζωή μου, να τελειώσει όλο αυτό...»
Όσα είπε η Ιωάννα Τούνη στους δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια
Ξανά στα δικαστήρια για την υπόθεση του revenge porn βρίσκεται σήμερα (27.3) η Ιωάννα Τούνη. Σήμερα θα προβληθεί στη δικαστική αίθουσα το revenge porn, με την influencer και επιχειρηματία να δηλώνει ότι είναι μία από τις πιο δύσκολες ημέρες.
«Σήμερα είναι μία αρκετά δύσκολη μέρα για μένα, γιατί είναι πρώτη φορά που το βίντεο θα παίξει στην αίθουσα. Μπροστά στην έδρα, στους δικηγόρους, στους κατηγορούμενους και φυσικά, παρουσία μου. Είναι κάτι το οποίο γενικά με πληγώνει πάρα πολύ, κάτι το οποίο δεν θα ήθελα να ξαναδώ ποτέ και είναι και ο λόγος για τον οποίον έχω ζητήσει να είναι η δίκη κεκλεισμένων των θυρών, γιατί κάτι τέτοιο δεν θεωρώ ότι είναι θέαμα για κανέναν βασικά», είπε αρχικά στις τηλεοπτικές κάμερες η Ιωάννα Τούνη και πρόσθεσε:
«Δεν θεωρώ ότι είναι θέαμα για κανέναν. Πολύς κόσμος μπερδεύεται γιατί με βλέπει σήμερα δυνατή, με βλέπει εδώ πέρα, και αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι το ότι πραγματικά δεν βρίσκομαι εδώ πέρα για μένα. Δεν είμαι εδώ πέρα για την Τούνη που βλέπετε σήμερα. Όλο αυτό συνέβη 9 χρόνια πριν, σε μια κοπέλα μόλις 23 χρονών, η οποία πραγματικά έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Ήτανε κάτι πάρα πολύ σκληρό, ήτανε κάτι χυδαίο. Στιγματίστηκα. Μέχρι σήμερα είναι κάτι το οποίο με κυνηγάει, και όσο κι αν θέλω να παριστάνω ότι είμαι καλά, η αλήθεια είναι πως δεν είμαι. Και το ότι εγώ βρίσκομαι σήμερα στα δικαστήρια, θεωρώ πως είναι πραγματικά θέμα τύχης. Είμαι τυχερή που άντεξα και βρίσκομαι εδώ, γιατί άλλες γυναίκες που έχουν βρεθεί στη θέση μου έχουν τερματίσει τη ζωή τους. Και για αυτές τις γυναίκες λοιπόν, βρίσκομαι σήμερα εδώ πέρα».
Σε άλλο σημείο η Ιωάννα Τούνη ανέφερε: «Στην Ελλάδα του 2026, ήρθε η στιγμή το θύμα να σταματήσει να κρύβεται, να σταματήσει να θέλει να δώσει τέρμα στη ζωή του και ο θύτης πλέον να αναλάβει την ευθύνη, γιατί αυτό το πράγμα είναι κακούργημα. Καταστρέφει πραγματικά ζωές. Και αν μπορεί η δική μου υπόθεση να ευαισθητοποιήσει λίγο παραπάνω, να ενημερώσει λίγο παραπάνω, είμαι χαρούμενη. Που, ενώ μέχρι σήμερα χρειάζεται να αναβιώνω αυτή την κατάσταση με τόσο σκληρό τρόπο, εύχομαι πραγματικά να δοθεί παραδειγματική τιμωρία στους κατηγορούμενους και να υπάρχει δικαιοσύνη για κάθε γυναίκα. Ανυπομονώ τόσο πολύ να γυρίσω σελίδα στη ζωή μου, να τελειώσει όλο αυτό, και ελπίζω να τελειώσει με δικαιοσύνη, πραγματικά να επέλθει δικαιοσύνη. Ευελπιστώ πως θα καταδικαστούν. Νιώθω άδεια, παιδιά, μέσα μου, δεν ξέρω πλέον τι πρέπει να πιστέψω και τι πρέπει να νιώσω, αλλά επειδή θέλω να είμαι θετικός άνθρωπος, ελπίζω και εύχομαι για τα καλύτερα. Και πραγματικά ελπίζω σε παραδειγματική τιμωρία, γιατί βλέπουν τόσες κοπέλες και τόσα αγόρια τη συγκεκριμένη υπόθεση, οπότε θα ήταν πολύ σημαντικό να δοθεί ένα παράδειγμα στο ποια είναι η τιμωρία σε τόσο κακοποιητικά γεγονότα. Γιατί μιλάμε για ένα κακούργημα. Παιδιά, αυτά για μένα. Δεν θέλω να αργήσω… Μέχρι σήμερα νιώθω ότι, ό,τι έχω κάνει, είναι σαν να γυρνάει εναντίον μου. Γιατί ακριβώς, αυτό που είπα, αναβιώνω την κατάσταση αυτή και αναζωπυρώνεται αυτή η υπόθεση ξανά και ξανά και ξανά. Και πραγματικά έχω τόσο πολύ ανάγκη, για το παιδάκι μου, για μένα, να γυρίσω σελίδα στη ζωή μου και να αφήσω όλο αυτό το πράγμα πίσω».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα περιστατικά που καταγγέλλει η ηθοποιός
Τα περιστατικά έντασης κατά τη διάρκεια των παραστάσεων και η δημόσια τοποθέτηση μετά την καταγγελία
Ο τραγουδιστής αποδίδει το συμβάν σε πράξη εκδίκησης όσων ενοχλεί η άποψή του
«Εγώ δεν είμαι κανενός» τονίζει η ηθοποιός
Τι δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή
Η απάντηση της τραγουδίστριας στις φήμες
Τι ανέβασε ο Έλληνας τραγουδιστής
Ο ηθοποιός απαντά και γενικά και επί προσωπικού για την επίθεση που δέχθηκε σήμερα στο δικαστήριο από τον Πέτρο Φιλιππίδη
Τι συνέβη μετά το τέλος της εκπομπής Το Πρωινό
«Την οικογένεια των ανθρώπων πρέπει να τη σεβόμαστε» δηλώνει η παρουσιάστρια
«Πίστευε ότι η φιλική του σχέση με την Γκίλφοϊλ βοηθούσε την Ελλάδα...»
Τι δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε πρόσφατες δηλώσεις του
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Δεν μπορούσα να το μοιραστώ γιατί δε μπορούσα να το διαχειριστώ»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.