- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για τον θάνατο του πατέρα του: «Του τα είχα πει όλα»
«Είναι δύσκολη η διαχείριση» είπε ο ηθοποιός
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μέσα σε λίγους μήνες έχασε τη μητέρα και τον πατέρα του
Ο Πυγμαλιών Δαδακαρίδης μίλησε σε πρόσφατη θεατρική πρεμιέρα για την απώλεια των γονιών του. Ο ηθοποιός μέσα σε περίπου δύο μήνες έχασε τόσο τη μητέρα, όσο και τον πατέρα του.
«Η ζωή είναι εκεί. Είναι δύσκολη η διαχείριση. Σου λείπουν, θες δεν θες. Θα σου λείπουν. Το αγόρι μου, να είναι καλά εκεί που είναι. Του τα είχα πει όλα ούτως ή άλλως πριν, ήταν μια μνήμη για εμένα να μην ξεχνιέμαι, να μην θεωρώ τα πράγματα δεδομένα», είπε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για την πιο πρόσφατη απώλεια, εκείνη του πατέρα του.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
O Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για την παράσταση που σκηνοθετεί
Ο ηθοποιός υπογράφει σκηνοθετικά την παράσταση «Ο Φονιάς». «Το κείμενο με έκανε να πω “ναι” στην παράσταση, οι συντελεστές, και το βασικότερο, αν δείτε την παράσταση, θα δείτε ότι είναι για τους ανθρώπους που “φεύγουν” και δεν μπορούν να μιλήσουν. Δεν προσπαθώ να προσέξω την προσέγγιση σε κάτι που έχει γίνει, γιατί θα πάρω θέση πολιτικά με έναν τρόπο σε μια ιστορία που είναι αληθινή και δεν μπορώ να παρέμβω, θα ήταν λάθος μου. Προτιμώ να είμαι μαθητής παρά δάσκαλος. Αν μπεις σε μια διαδικασία να θεωρείς ότι τα ξέρεις όλα θα παρέμβεις και θα πάρεις θέση με έναν τρόπο σε μια στιγμή που το “εγώ” σου θα μπει να την αλλάξει. Είμαι εντελώς μαθητής, περιμένω τον έλεγχο κάθε τρίμηνο», είπε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Είναι δύσκολη η διαχείριση» είπε ο ηθοποιός
Τι είπε σε δηλώσεις της
Τι δήλωσε για τον μουσικό διαγωνισμό
Kεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης Μπαλντόνι
Τι αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις του
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Το ζευγάρι θα υποδεχτεί σε λίγους μήνες το πρώτο του παιδί
«Δεν σε κάνει κυρία ούτε η ηλικία, ούτε το ρούχο. Ντύνομαι όπως γουστάρω να ντύνομαι»
Ο σκηνοθέτης κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις της για τις αμβλώσεις
To ζευγάρι είναι μάζι από το 2013
«Δεν ξέρεις ποτέ αν ο νεκρός μας ακούει ή όχι. Θα σας πω μετά τις πρώτες δύο - τρεις» είπε ο γνωστός σχεδιαστής
Της αφαίρεσαν 22.000 ευρώ
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ο Κάρολος Βιδάλης πέθανε πριν από έναν χρόνο σε ηλικία 34 ετών
«Δεν έχω το ίδιο κύρος από τη στιγμή που δεν έχω την ίδια δισκογραφία»
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Εμένα με άφησαν στην ίδια τάξη στη δραματική σχολή γιατί ήμουν χοντρή, πρόσθεσε η στιχουργός
Στα επείγοντα του Παπαγεωργίου εισήχθη το πρωί ο λαϊκός τραγουδιστής – Πήρε εξιτήριο λίγες ώρες μετά
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.