- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιάννης Πλούταρχος για την 48χρονη stalker του: Άσε την να λέει, μάλλον θέλει βοήθεια
«Το θέμα της εμμονικής θαυμάστριας πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης»
Γιάννης Πλούταρχος για την 48χρονη stalker του: Άσε την να λέει, μάλλον θέλει βοήθεια
Ο Γιάννης Πλούταρχος απάντησε σήμερα σε ερώτηση για το τέλος της υπόθεσης με την 48χρονη stalker του, που κρίθηκε ένοχη για τα αδικήματα της παραβίασης οικιακής ειρήνης, της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της πρόκλησης τρόμου και καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.
«Το θέμα της εμμονικής θαυμάστριας πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, να το αφήσουμε. Άσε την να λέει. Μάλλον είναι ένας άνθρωπος που θέλει βοήθεια», αρκέστηκε να πει ο Γιάννης Πλούταρχος.
Στην πρότασή της, η εισαγγελέας ζήτησε τη μερική έκτιση της 48χρονης, αλλά το δικαστήριο δεν υιοθέτησε την πρόταση και της χορήγησε αναστολή έκτισης με τους όρους της προσέγγισης του τραγουδιστή σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων και της μη επικοινωνίας μαζί του με κανένα μέσο. Ο Γιάννης Πλούταρχος δεν ήταν στο δικαστήριο.
Υπενθυμίζεται πως η 48χρονη δεν δέχεται πως έκανε λάθη. «Συγγνώμη δεν έχω να ζητήσω» είχε μεταξύ άλλων, στο περιθώριο της δίκης της, σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.
«Τώρα, με την απόφαση αυτή, προκειμένου να μην μπεις φυλακή, θα πρέπει να μην τον πλησιάζεις σε απόσταση 500 μέτρων και να μην επικοινωνείς μαζί του με κανέναν τρόπο», επισήμανε στην 48χρονη η δημοσιογράφος. «Αυτό είναι λάθος του δικαστηρίου» είχε απαντήσει η κατηγορούμενη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κλειστή τελετή στην Αμφίκλεια με στενούς φίλους, συγγενείς και τρεις νονούς δίπλα στο ζευγάρι
Αν και οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν ότι ο γάμος θα γίνει στην Πάρο...
Όσα είπε για τον Akyla
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η ηθοποιός της σειράς μοιράστηκε ένα backstage στιγμιότυπο
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πριν από έξι μήνες ο τραγουδιστής αποχαιρέτησε και τη σύζυγό του
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Πέρασαν έξι μήνες, όλα παραμένουν βουβά...», γράφει η δημοσιογράφος
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι ξεκαθάρισε ο συνθέτης και στιχουργός
«Μου το λέει ο κόσμος» είπε ο τραγουδιστής
«Όταν “έφυγε”, είπα ότι έχασα τον τελευταίο σοφό άνθρωπο της ζωής μου» εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής
Η συγκινητική ανάρτηση μετά το τέλος των κοινών τους εμφανίσεων
Ο θεράπων γιατρός της σταρ του σινεμά αναφέρθηκε και στη φράση της που είχε γίνει πρωτοσέλιδο
«Υπήρχαν στιγμές που με μαζεύανε από το πάτωμα στα γυρίσματα του Καποδίστρια»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.