- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιάννης Μπέζος: Τα παιδιά δεν θέλουν συμβουλές, θέλουν παραδείγματα
Όσα είπε για τη σχέση με την κόρη του
Ο Γιάννης Μπέζος αναφέρθηκε στην κόρη του, Ηρώ και τον ρόλο των γονέων στη ζωή των παιδιών τους
Ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο OPEN και την εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ», όπου - μεταξύ άλλων - αναφέρθηκε στη σχέση με την κόρη του.
«Με την κόρη μου δεν μιλάμε για τη δουλειά. Κάνει τη δική της διαδρομή εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Θα έλεγε κανείς ότι έχουμε καθημερινή επαφή και βρισκόμαστε, δεν έχουμε τέτοια πράγματα γιατί ο χρόνος δεν βολεύει καθόλου», είπε ο Γιάννης Μπέζος για τη σχέση με την κόρη του - επίσης ηθοποιό - Ηρώ Μπέζου και πρόσθεσε: «Φυσικά και έχουμε επαφές, δεν το συζητώ, αλλά όχι τέτοιου τύπου. Ακολουθεί τον δικό της δρόμο και δεν ανακατεύομαι καθόλου».
Επιπλέον, ρωτήθηκε για τον ρόλο έχουν οι γονείς στο μεγάλωμα του παιδιού τους. «Τα παιδιά παίρνουν από τους γονείς αυτά που κρύβουν και αυτά που λένε. Δεν θέλουν συμβουλές, θέλουν παραδείγματα. Δεν είμαστε φίλοι με τα παιδιά, αυτό είναι μύθος. Θέλουν μητέρα και πατέρα, να αναφέρονται κάπου. Θέλουν αντίπαλο», είπε ο Γιάννης Μπέζος.
Τι είπε ο Γιάννης Μπέζος για τον Πέτρο Φιλιππίδη;
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Γιάννης Μπέζος ρωτήθηκε για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. «Δεν κρίνω εύκολα τους ανθρώπους. Είμαι σίγουρος ότι θα σκεφτεί τα πράγματα μόνος του. Η περιπέτεια αυτή για μένα θα ήταν προτιμότερο να ήταν ένα κακό όνειρο, αλλά το λέω αυτό – γιατί είμαστε εύκολη στην κριτική – δεν είμαστε άγιοι οι άνθρωποι. Πρέπει να είμαστε πιο επιφυλακτικοί. Να στραφούμε προς τα μέσα και να κάνει κάποιος την αυτοκριτική του».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν πρέπει να εκλαμβάνει κανείς το διαζύγιο ως μια προσωπική αποτυχία»
Ο πατέρας του ηθοποιού έφυγε πρόσφατα από τη ζωή
Νέος γύρος αντιπαράθεσης ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές
«Ξέρω ποιον θέλω για τον ρόλο του αλλά δεν ξέρω αν θέλει αυτός»
«Προσπαθεί πάρα πολύ γιατί είναι πολύ δυνατός να γίνουν όλα κάπως φυσιολογικά»
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Είχα κάνει μια εγχείρηση ρουτίνας, η οποία μετεγχειρητικά μου δημιούργησε ένα πρόβλημα»
Αποκάλυψε πώς θα τελειώσει η σειρά
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Παραμένει στο νοσοκομείο «Αττικόν»
Παρακολουθείται από πνευμονολόγους
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η ανάρτηση του ηθοποιού στο instagram
«Απ’ όποια πλευρά και να τον κοιτάξεις, νομίζεις ότι σε κοιτάει» είπε μεταξύ άλλων
«Δεν άφησα τα παιδιά μου να δουν τον πατέρα τους στην εντατική» - O Γιώργος Μυλωνάκης πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης
«Υπήρχαν άνθρωποι γύρω που γελούσαν»
Παρόντες πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό χώρο
«Όλοι αντιμετωπίζουμε πολλές δυσκολίες και απλά βγάζουμε τις καλύτερες στιγμές μας»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.