- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Λένα Ζευγαρά: Δεν είχα πρόβλημα με το πανό - Η απάντηση για το περιστατικό στο ΣΕΦ
Όσα διευκρίνισε η τραγουδίστρια
Η Λένα Ζευγαρά απάντησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το περιστατικό με το πανό σε αγώνα στο ΣΕΦ
Η Λένα Ζευγαρά μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show, για το πανό που υψώθηκε στο ΣΕΦ, κατά τη διάρκεια του τέταρτου τελικού του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, προκαλώντας την οργή της τραγουδίστριας.
«Καλό είναι να απαντήσω», είπε η Λένα Ζευγαρά απαντώντας στην ερώτηση που δέχθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το περιστατικό και συνέχισε: «Δεν έχω να κρύψω κάτι. Δεν είχα πρόβλημα με το πανό, αυτό ήταν παρεξήγηση. Εγώ αντέδρασα και μάλιστα εν βρασμώ όταν άρχισα να λαμβάνω κάποια μηνύματα υβριστικού και απειλητικού περιεχομένου στους προσωπικούς μου λογαριασμούς…Δεν έχω ανάγκη αυτή τη δημοσιότητα. Δεν καταλαβαίνω γιατί πήρα αυτά τα μηνύματα. Αυτά τα σεξιστικά σχόλια συμβαίνουν κυρίως στις γυναίκες. Πίσω από μια οθόνη κάποιος θα μπει και θα γράψει τόσο άσχημα πράγματα και στην πραγματική ζωή δε θα συμβεί ποτέ αυτό...».
Λένα Ζευγαρά: Όσα είχε πει ο δικηγόρος της μετά το ξέσπασμα στα social media
Να υπενθυμίσουμε ότι μετά από αυτό το περιστατικό η Λένα Ζευγαρά είχε ξεσπάσει στα social media γράφοντας: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Σύντομα θα βρεθείτε ενώπιον της Δικαιοσύνης». Τότε, ο δικηγόρος της Πέτρος Καϊμακάμης, είχε εξηγήσει ότι ο λόγος πίσω από το ξέσπασμα της τραγουδίστριας ήταν τα υβριστικά και χυδαία μηνύματα που έλαβε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και όχι στο πανό που σηκώθηκε στο γήπεδο του ΣΕΦ. «Σωρεία των μηνυμάτων που κατέκλυσαν ξαφνικά το βράδυ τους προσωπικούς της λογαριασμούς σε social media, με άκρως εξυβριστικό, συκοφαντικό έως και απειλητικό περιεχόμενο…Δεδομένου ότι η κα Ζευγαρά, δεν έχει καμία σχέση με το χώρο και συνεπώς ουδεμία πληροφόρηση είχε σχετικά με το αφήγημα που – όπως διαπιστώσαμε από την έρευνα που ακολούθησε – καλλιεργείται τις τελευταίες μέρες περί δήθεν σχέσης της με γνωστό καλαθοσφαιριστή που ούτε καν γνωρίζει προσωπικά», τόνιζε τότε ο κ. Καϊμακάμης.
Ακούστε το Podcast → Εδώ Υπάρχει Beef | Έχεις γερό στομάχι, Λένα Ζευγαρά;
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο σκηνοθέτης κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις της για τις αμβλώσεις
To ζευγάρι είναι μάζι από το 2013
«Δεν ξέρεις ποτέ αν ο νεκρός μας ακούει ή όχι. Θα σας πω μετά τις πρώτες δύο - τρεις» είπε ο γνωστός σχεδιαστής
Της αφαίρεσαν 22.000 ευρώ
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ο Κάρολος Βιδάλης πέθανε πριν από έναν χρόνο σε ηλικία 34 ετών
«Δεν έχω το ίδιο κύρος από τη στιγμή που δεν έχω την ίδια δισκογραφία»
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Εμένα με άφησαν στην ίδια τάξη στη δραματική σχολή γιατί ήμουν χοντρή, πρόσθεσε η στιχουργός
Στα επείγοντα του Παπαγεωργίου εισήχθη το πρωί ο λαϊκός τραγουδιστής – Πήρε εξιτήριο λίγες ώρες μετά
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Πότε σταματάμε να σχολιάζουμε τα σώματα των άλλων...» ανέφερε η τραγουδίστρια
«Όταν το είπα στους γονείς μου εξέλαβα "πόρτα"»
Η κάπα των 8 κιλών που δημιούργησε για την Άννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η τραγουδίστρια απάντησε σε όσους σχολιάζουν αρνητικά το ντύσιμό της
Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της έγινε τον Οκτώβριο του 2025
Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.