- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μέμος Μπεγνής: Εννοείται ότι πρέπει τα ζευγάρια να κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες
«Εγώ δεν πιστεύω στην απιστία»
Μέμος Μπεγνής: Εννοείται ότι πρέπει τα ζευγάρια να κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες
Την άποψή του για την απιστία σε μία σχέση αλλά και τη συμβίωση των ζευγαριών εξέφρασε ο Μέμος Μπεγνής.
Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε ότι ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον, σημειώνοντας ότι ίδιος δεν πιστεύει στην απιστία, και προσθέτοντας ότι, και να συμβεί, «δεν έγινε και κάτι».
Ο Μέμος Μπεγνής, σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Happy Day», εμφανίστηκε υπέρμαχος του να κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες δύο σύντροφοι, προσθέτοντας ότι «είναι πολύ πολιτισμένο και νομίζω ότι αναζωπυρώνει μια σχέση».
«Εγώ δεν πιστεύω στην απιστία, το έχω πει 100 χιλιάδες φορές, μη λέμε τα ίδια. Πιστεύω ότι ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον, οπότε και κάποια φορά να συμβεί, δεν έγινε και κάτι, μην τρελαθούμε. Και με το ίδιο πρόσωπο σε μια μακροχρόνια σχέση να είσαι, κάποια στιγμή θα συμβεί. Δεν μπορεί να μη συμβεί, γιατί ο άνθρωπος δεν είναι μονογαμικό ον. Μπορεί να με βρίσουν, αλλά εγώ αυτό πιστεύω», ανέφερε αρχικά ο Μέμος Μπεγνής.
«Εννοείται ότι πρέπει τα ζευγάρια να κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες. Θέλω και εγώ να κοιμηθώ μόνος μου βρε παιδί μου, στο κρεβάτι μου, ή να μην έχω στο σπίτι κανέναν. Μου αρέσει αυτό εμένα, είναι πολύ πολιτισμένο και νομίζω ότι αναζωπυρώνει μια σχέση. Όταν σου λείψει, θέλεις περισσότερο μετά. Οπότε είναι καλό να κοιμάσαι ξεχωριστά. Όχι πάντα. Αλλά κάποιες φορές, εγώ το επιζητώ», πρόσθεσε ο ίδιος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Μου το λέει ο κόσμος» είπε ο τραγουδιστής
«Όταν “έφυγε”, είπα ότι έχασα τον τελευταίο σοφό άνθρωπο της ζωής μου» εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής
Η συγκινητική ανάρτηση μετά το τέλος των κοινών τους εμφανίσεων
Ο θεράπων γιατρός της σταρ του σινεμά αναφέρθηκε και στη φράση της που είχε γίνει πρωτοσέλιδο
«Υπήρχαν στιγμές που με μαζεύανε από το πάτωμα στα γυρίσματα του Καποδίστρια»
«Εκείνο το τηλέφωνο δεν θα το ξεχάσω ποτέ»
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Δεν είναι εύκολο τώρα να μένεις μόνος με δύο παιδιά»
Η ηθοποιός δήλωσε ότι δε μπορεί να πάρει κανένα από τα επιδόματα
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Γιατί δεν αντέχει να βλέπει το «Αν» για περισσότερα από πέντε λεπτά στο Netflix
«Ετοιμάζω τα χαρτιά μου για τη σύνταξη»
Οι κρίσεις πανικού κατά τη σχέση της με τον Γιάννη Πάριο
«Ξανασυστήνομαι στα 50 μου στο κοινό, σαν πρωτοεμφανιζόμενος 50άρης»
«Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, μόνο να ενώνουμε έχουμε» είπε αναφερόμενος στη Χρύσα Μιχαλοπούλου
Τι δήλωσε η γνωστή ηθοποιός
Το βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.